Κουμ κουάτ

Από το 2005, ο Κωνσταντίνος Λάζαρης και η οµάδα του, αντλώντας έµπνευση από τον καρπό του κουµ κουάτ, δίνουν µια νέα ώθηση στην ιστορία των παραδοσιακών προιόντων της Κέρκυρας και µας µυούν στις αυθεντικές γεύσεις µιας άλλης εποχής!

Lazaris Distillery & Artisan Sweets

Ποτοποιία Λάζαρης Κέρκυρα

Στις εγκαταστάσεις της, ο επισκέπτης µπορεί να παρακολουθήσει την -καθηµερινή- παραγωγή των παραδοσιακών γλυκισµάτων και αποσταγµάτων. Απολαυστικό µαντολάτο, τραγανή παραδοσιακή µάντολα και γλυκά του κουταλιού φτιαγµένα από το µικροσκοπικό εσπεριδοειδές αποτελούν τα πιο φηµισµένα γλυκίσµατα, ενώ το ενδιαφέρον µονοπωλούν οι διαδικασίες της ποτοποιίας. Μην παραλείψετε να δοκιµάσετε το εξαιρετικό λικέρ Κουµ-κουάτ, πιστοποιηµένο προιόν Προστατεύοµενης Γεωγραφικής Ένδειξης!

Lazaris Distillery & Artisan Sweets, Κέρκυρα
Lazaris Λιµοντσέλο

Info:
2 χλµ Εθν. Οδού Κέρκυρας – Αχιλλείου, Τ. 26610 33400-1, 26610 48632, www.lazarisproducts.com

Lazaris Brand Store

Ποτοποιία Λάζαρης Κέρκυρα

Στην καρδιά της Κέρκυρας, το Lazaris Distillery & Artisan Sweets Brand-Store µας καλεί σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, προσφέροντάς µας αυθεντικές γεύσεις µέσα από ένα νέο πρίσµα. Ένας all day προσεγµένος χώρος, φτιαγµένος µε µεράκι και αισθητική, µας υποδέχεται από νωρίς το πρωί για εκλεκτό καφέ, συνοδευόµενο από παραδοσιακά γλυκίσµατα παραγωγής τους.

Lazaris Distillery & Artisan Sweets Brand Store
Ποτοποιία Λάζαρης Κέρκυρα - γλυκά

Το βράδυ µάς δροσίζει µε µοναδικά cocktails, εµπνευσµένα από τα λικέρ κουµ κουάτ και λιµοντσέλο, και πιάτα από την µεσογειακή κουζίνα, σε συνδυασµό µε παραδοσιακά Κερκυραϊκά προϊόντα. Φυσικά, στα ράφια του βρίσκουµε τα εκλεκτά προϊόντα της παραγωγής του, που είναι πλέον ταυτισµένα µε την ιστορία του τόπου, ώστε να τα απολαµβάνουµε παντού!

Ποτοποιία Λάζαρης Κέρκυρα - cocktail

Info:
Καθηµερινά 10:00-15:00, 18:00-21:30, Κυριακή κλειστά
Αγίου Βασιλείου 34, Τ. 2661 033400
FB: Lazaris Distillery & Artisan Sweets Brand-store

Πριν φύγετε μην ξεχάσετε να δείτε τις υπέροχες στάσεις για φαγητό στην Κέρκυρα, όπως και προτάσεις για διαμονή στο «βενετσιάνικο» νησί της Ελλάδας!

Μάθετε τα πάντα για την Κέρκυρα μέσα από τον οδηγό μας, Gold book of Corfu, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

Δείτε περισσότερες προτάσεις για την Κέρκυρα μόνο στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ