Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024
38.5 C
Athens
ΑρχικήTravel TipsΗ εφαρμογή της Google που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε ταξίδια στο κινητό...

Η εφαρμογή της Google που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε ταξίδια στο κινητό σας και πολλοί δεν γνωρίζουν!

Η Google είναι ένα “εργαλείο” που βοηθάει πολλούς ταξιδιώτες, όμως αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να σχεδιάζετε ταξίδια στο κινητό σας και πολλοί δεν τη γνωρίζουν!

Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές και ιστοσελίδες που σας βοηθούν να οργανώσετε και να «κλείσετε» τις επόμενες διακοπές σας. Για την ακρίβεια, είναι τόσα πολλά τα εργαλεία που πολλές φορές δεν γνωρίζετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

- Advertisement -

Η Google εδώ και καιρό κυκλοφορεί την εφαρμογή που ονομάζεται Destinations, η οποία προσφέρει όλες τις απαραίτητες ταξιδιωτικές πληροφορίες που μπορεί να θέλει κάποιος για να οργανώσει ένα ταξίδι.

google destinations app

Γνωρίστε και το ολοκαίνουριο app της Google που θα “λύσει τα χέρια” κάθε ταξιδιώτη!

Όταν κάποιος χρησιμοποιεί το Google, είτε από Android, είτε από iOS θα εμφανίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, κάτι σαν ταξιδιωτικός οδηγός, για την περιοχή.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να τοποθετήσει την οργάνωση των ταξιδίων στη συσκευή που χρησιμοποιούμε περισσότερο, δηλαδή το κινητό μας τηλέφωνο.

«Η Google εξετάζει δισεκατομμύρια δεδομένα από πτήσεις μέχρι ξενοδοχεία, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς», αναφέρει η εταιρεία.

Επιπλέον, για κάθε προορισμό η εταιρεία θα δίνει πληροφορίες σχετικά με τα πιο τουριστικά σημεία (ίσως για να τα αποφύγετε), θερμοκρασίες, καθώς και ιδέες για το τι να κάνετε ή να οργανώσετε τον χρόνο σας, όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο από την Σεβίλη στην Βαρκελώνη.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε ένα δωρεάν app

Η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ δημιούργησε μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που αναλαμβάνει να μας εξηγήσει αναλυτικά τα δικαιώματά μας ως ταξιδιώτες.

Η εφαρμογή, Traveler Rights GR, περιγράφει σε 16 ξεχωριστές ενότητες απλά και κατανοητά όλο το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συναλλαγές ενός ταξιδιού, από τις μετακινήσεις και τη διαμονή ως τη διατροφή και τις αγορές. Ο ταξιδιώτης, μάλιστα, μπορεί να υποβάλει άμεσα μέσω της εφαρμογής στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας το ερώτημα ή την καταγγελία του.

Είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά, κατάλληλη για λειτουργικά Android & IOS, και περιλαμβάνει επίσης αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο και στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες όπως Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία και Πρεσβείες.

Επίσης, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε αυτοματοποιημένο μήνυμα SOS στις επαφές που θα έχετε προεπιλέξει, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται οι συντεταγμένες σας με GPS Tracking.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,286LikesΚάντε Like
88,438 FollowersΑκολουθήστε
171,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ