Είστε λάτρεις των spa; Βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σας!

Η SpaSeekers, βρετανική εταιρία που ειδικεύεται στα πακέτα spa, αναζητά να προσλάβει δοκιμαστή πολυτελών spa, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να υποβάλλουν αίτηση για τη δουλειά των ονείρων τους!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια δίμηνη εργασία και περιλαμβάνει τη δοκιμή τεσσάρων διαφορετικών spa στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το άτομο που θα προσληφθεί θα δοκιμάζει πολυτελή spa και θεραπείες σε κορυφαία resort του Ηνωμένου Βασιλείου το καλοκαίρι, με όλες τις ανέσεις που συνεπάγεται αυτό. Στα καθήκοντά του θα είναι να δοκιμάζει πολυτελείς θεραπείες spa και να κολυμπά σε πισίνες υπερχείλισης από τον Ιούλιο μέχρι και τον Αύγουστο! Και η αμοιβή γι’αυτό… 500 λίρες.

- Advertisement -
Spa

Πως γίνεται να κάνει κάποιος αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κοινοποιήσουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες από spa στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, από παραλία, τζακούζι, ή από στιγμιότυπα χαλάρωσης στον ήλιο. Θα πρέπει να κοινοποιήσουν τις φωτογραφίες τους στο Facebook, το Instagram ή το Twitter με το tag @SpaSeekers και το hashtag #dreamsummerjob.

Διαβάστε ακόμα:  Μεγάλο πρόστιμο σε αεροπορική εταιρεία λόγω μη έγκυρης επιστροφής χρημάτων στους επιβάτες

Ο τυχερός/τυχερή που θα προσληφθεί, θα επισκεφθεί επιλεγμένα spa και προβλέπεται η χορήγηση εισόδου VIP που επιτρέπει τουλάχιστον μια δωρεάν θεραπεία κάθε μέρα και απεριόριστη χρήση των εγκαταστάσεων spa. Στις δωρεάν υπηρεσίες είναι και το φαγητό.

Αυτό που έχει να κάνει ο τυχερός είναι, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων σε spa, να κοινοποιεί φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές του σε αυτό με τα σχετικά tag και hashtag.

Εδώ όμως ερχόμαστε να σας πούμε τα κακά νέα, καθώς αιτήσεις μπορούν να στέλνουν αποκλειστικά κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου ηλικίας άνω των 18 ετών. O διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου και ο τυχερός θα ανακοινωθεί στις 3 Ιουνίου.

Εσείς ξέρετε ποια είναι τα καλύτερα Spa της Ευρώπης; Δείτε το αφιέρωμά μας!

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ