Έκλεισε ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης! - Tourist Hotel

Έκλεισε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που βρισκόταν στο διατηρητέο κτήριο στη συμβολή των οδών Κομνηνών και Μητροπόλεως 21 στο κέντρο της πόλης.

Ο λόγος για το ξενοδοχείο Tourist όπου έριξε τίτλους τέλους, μετά από δεκαετίες που λειτουργούσε από την οικογένεια Μπουτσιούκη, λίγο καιρό μετά το ναυάγιο πώλησης της επιχείρησης σε Βούλγαρο επιχειρηματία. Να υπενθυμίσουμε ότι έκλεισε τις πόρτες του και το εμβληματικό ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki λόγω ανακαίνισης!

Πρώην Tourist Hotel στη Θεσσαλονίκη

Λίγα λόγια για το Tourist Hotel

Το Tourist Hotel, στο διατηρητέο κτίριο που είναι χτισμένο στις αρχές του 19ου αιώνα, αποτελούσε ένα από τα πιο λαμπερά στολίδια της Θεσσαλονίκης. Το κτίριο συνεχίζει να ξεχωρίζει ανάμεσα στις πολυκατοικίες μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών. Στο εσωτερικό του ξενοδοχείου μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας κατέκλυζε τον επισκέπτη με το ιδιαίτερο στιλ διακόσμησης, κομψό και αριστοκρατικό, με έπιπλα αντίκες και ρετρό αντικείμενα που αγκάλιαζαν κάθε γωνιά. Κατάφερνε να ταξιδεύει τον επισκέπτη σε μια άλλη εποχή χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο δυναμικότητας 35 δωματίων, είχε ανακαινιστεί πλήρως το 2003 και αρχές του 2010 έγινε ριζική ανακαίνιση σε τέσσερα δωμάτια σε Superior Δίκλινα.

Click here to preview your posts with PRO themes ››

Tourist Hotel, Θεσσαλονίκη
Tourist Hotel θέα

Σύμφωνα με το voria.gr, τα τελευταία χρόνια ήταν κοινό μυστικό στην ξενοδοχειακή αγορά της Θεσσαλονίκης οι στενές συζητήσεις των ιδιοκτητών με Βούλγαρο επιχειρηματία. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι η συμφωνία είχε κλείσει, κάτι που είχαν διαψεύσει επανειλημμένως οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου.

Ωστόσο, πλέον, οι ενδιαφερόμενοι που καλούν στο ξενοδοχείο για κρατήσεις το επόμενο διάστημα ενημερώνονται για την παύση λειτουργίας του Tourist Hotel, ενώ έχουν σταματήσει οι ηλεκτρονικές κρατήσεις στη σελίδα του αλλά και τις διάφορες πλατφόρμες. Παράλληλα, οι κρατήσεις, που είχαν ήδη γίνει στο ξενοδοχείο για το επόμενο διάστημα έχουν κατευθυνθεί σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης σε άλλα ξενοδοχεία της πόλης.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ