Aegean ακύρωση πτήσεων
- Advertisement -

Η Aegean ανακοίνωσε νέα έκτακτη προσφορά και σου δίνει εισιτήρια για αγαπημένη πόλη του εξωτερικού. Μην την χάσεις!

Με την ευκαιρία των γιορτών επισκεφθείτε τα Τρίκαλα για τα καλύτερα Χριστούγεννα στην πόλη των…ξωτικών!

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο Τελ Αβίβ με 40€. Η προσφορά ισχύει για απευθείας πτήσεις από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα.

Με την ευκαιρία, εξερευνήσαμε και σας παρουσιάζουμε το Τελ Αβίβ, για ένα σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι της Μεσογείου!

Μπορείτε να κάνετε κράτηση έως τις 17 Δεκεμβρίου, για πτήσεις μεταξύ 8 Ιανουαρίου και 28 Μαρτίου 2020.

Όροι & Προϋποθέσεις: 

  • Αφορά σε απευθείας πτήσεις από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα προς/από Τελ Αβίβ.
  • Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 17/12/2019 για πτήσεις από 08/01/2020 έως και 28/03/2020.
  • Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή ξεκινά από 40€ για πτήσεις από Θεσσαλονίκη, από 49€ για πτήσεις από την Αθήνα και από 41€ για πτήσεις από τη Λάρνακα.
  • Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου.
  • Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.
  • Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής.
  • Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class.
  • Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Βρείτε την προσφορά και περισσότερες πληροφορίες εδώ: aegeanair.com

6 tips για να οργανώσετε ένα low budget ταξίδι!

Οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για να οργανώσετε ένα low budget ταξίδι, ακόμα και μετά την οργάνωση πολλών ταξιδιών θα υπάρχουν κάποιες που πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή.

Επίσης, δείτε τα 6+1 expert tips για άνετα ταξίδια με το αεροπλάνο!

Εμείς δίνουμε μερικές συμβουλές για αρχάριους ταξιδιώτες που μπορούν να προστατεύσουν τον ισολογισμό των καταναλωτών. Πως να εξοικονομήσετε χρήματα για τον επόμενο προορισμό σας;

Δείτε τις συμβουλές μας:

Off season

Οι περίοδοι που προδιαθέτουν ολιγοήμερες αποδράσεις είναι τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, αλλά και η περίοδος του καλοκαιριού. Ωστόσο, οι τιμές τόσο στα αεροπορικά εισιτήρια, όσο και στη διαμονή σε ξενοδοχείο είναι μεγαλύτερες. Όπως είναι λογικό, η αυξημένη ζήτηση ευνοεί και τις επιπλέον χρεώσεις.

Παρ’όλα αυτά η off season κρατήσεις παρουσιάζονται αρκετά μειωμένη σε σχέση με τις υπόλοιπες περιόδους. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτοι μήνες της άνοιξης και οι αρχές του φθινοπώρου συστήνονται για τις καλύτερες off season περιόδους.

Αεροπορικά εισιτήρια

Για να ξεκινήσετε το οικονομικό σας ταξίδι θα χρειαστεί να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια χαμηλού κόστους. Μπορείτε να βρείτε διάφορες ιστοσελίδες για να συγκρίνετε τις προσφορές των αεροπορικών εταιρειών, διευκολύνοντας την αναζήτηση διαθέσιμων θέσεων σε οικονομικές θέσεις.

Η αναζήτηση, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων και ψάχνετε σωστά τις “ευκαιρίες” που προκύπτουν, τότε είστε στον σωστό δρόμο για να προγραμματίσετε ένα low budget ταξίδι.

Διαμονή

Οι περισσότεροι τουρίστες επιλέγουν ξενοδοχεία ή ιδιόκτητα δωμάτια γύρω από το κέντρο της πόλης που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν. Κοστίζοντας πολλά παραπάνω ευρώ, ανά διανυκτέρευση, σε σχέση με κάποιες άλλες γειτονιές λίγο πιο έξω από το κέντρο.

Η καλή έρευνα είναι το σημαντικότερο και σε αυτή τη περίπτωση, καθώς αν ψάξεις περιοχές λίγο έξω από την πόλη, θα μπορέσεις να βρεις γειτονιές με αρκετές συγκοινωνίες. Το κόστος διαμονής μπορεί να μειωθεί μέχρι και 50% και δεν σημαίνει ότι θα διανυκτερεύσετε σε hostel.

Αναλήψεις και συνάλλαγμα

Τέλος, ο ταξιδιώτης θα πρέπει να προνοήσει να έχει μαζί του περισσότερα χρήματα από εκείνα που υπολογίζει ότι θα χρειαστεί, προκειμένου να αποφύγει τις επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις από αναλήψεις των ΑΤΜ. Το ίδιο ισχύει και για εκείνους που θα πρέπει να κινηθούν με συνάλλαγμα, καθώς η επίτευξη της πιο συμφέρουσας ισοτιμίας θέλει συστηματικό έλεγχο.

Εναλλακτική μετακίνηση

Εφόσον ο χρόνος δεν αποτελεί εμπόδιο στην οργάνωση του ταξιδιού σας, έχουμε μία “εναλλακτική” λύση και πιο οικονομική. Από την Θεσσαλονίκη μπορείτε να μετακινηθείτε με τρένο σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Παρ’όλα αυτά, ο οικονομικότερος τρόπος για να ταξιδέψει κάποιος στο εξωτερικό, παραμένει, το λεωφορείο.

Κάρτες μουσείων και συγκοινωνιών

Στην συμβολή της εξοικονόμησης είναι και το κλείσιμο εισιτηρίων διαδικτυακά για τις υπεραστικές συγκοινωνίες σε μία πόλη του εξωτερικού. Αυτό γιατί το κόστος της έκδοσης τους από τους σταθμούς είναι πάντοτε υψηλότερο. Στις περισσότερες των περιπτώσεων συμφέρει η αγορά της εβδομαδιαίας κάρτας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφορός και το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα μουσεία και αξιοθέατα.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ