Είναι ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, έτσι όπως ψηφίστηκε μέσα από τον θεσμό των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας και ο επισκέπτης καταλαβαίνει αμέσως τον λόγο! Το El Resto bar στο Πήλιο αποτελεί ένα εστιατόριο-σταθμό για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με τα πιάτα του να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις ακόμα και στον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

- Advertisement -
El Resto bar στο Πήλιο

Δίνοντας έμφαση στις τοπικές και εποχικές πρώτες ύλες, αλλά και με συνεργασίες με ντόπιους παραγωγούς, κτηνοτρόφους και αλιείς, ο καταξιωμένος chef Κιμων Λιγδάς απογειώνει την αμιγώς ελληνική κουζίνα, με μια πρωτότυπη ματιά, που στηρίζεται στην παρουσίαση ελληνικών προϊόντων και στην χρήση τους σε μορφές που δεν τις έχετε ξαναδεί.

El Resto bar στο Πήλιο

Στο πλούσιο μενού ξεχωρίζουν τα μεσογειακά πιάτα με μια μοντέρνα προσέγγιση, που τιμούν τη γεύση και τα αρώματα της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να εξάπτει γευστικά όχι μόνο τη φαντασία αλλά και τον… ουρανίσκο ακόμα και των πιο απιατητικών… καλοφαγάδων!

El Resto bar στο Πήλιο

Εστιατόριο-σταθμός στην ευρύτερη περιοχή, και όχι άδικα, αποτελεί το “γαστρονομικό διαμάντι” στο επίσης βραβευμένο ξενοδοχείο Agapitos Villas & Guesthouses, που αποτελεί μέλος των Small Εlegant Ηotels of the World, όπου νοστιμιά και δημιουργικότητα “παντρεύονται” σε κάθε πιάτο της επιλογής σας.

El Resto bar στο Πήλιο

INFO

Αγ. Ιωάννης Μουρεσίου, τηλ. 24260 31005, elresto.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ