Ελάτη, Τ. 2434 071341

H Ελάτη είναι ένα πανέμορφο ορεινό χωριό με εύκολη πρόσβαση που σίγουρα αξίζει να βρεθείτε, είτε ως επιλογή για διαμονή είτε για ημερήσια εκδρομή με αφετηρία τα Τρίκαλα.

Όταν λοιπόν την επισκεφτείτε, επιλέξτε το all day φιλόξενο Κεχρί cafe bar πάνω στον γραφικό κεντρικό δρόμο για να απολαύσετε τον αρωματικό καφέ σας και (οπωσδήποτε) ένα χειροποίητο γλυκό δίπλα στο τζάκι!

Ο κατάλογος εκτός αυτών είναι μεγάλος καθώς περιλαμβάνει λογιών λογιών απολαυστικά ροφήματα, όπως σοκολάτα -μάλιστα σε περισσότερες από 40 γεύσεις-, τσάι βουνού, μέντα αλλά και ποτά, ενώ δεν λείπουν οι λίγες αλλά εκλεκτές προτάσεις σε πρωινό.

Σε έναν χώρο άνετο, ευχάριστο και χρωματιστό αλλά πολύ cozy και ζεστό, φιλόξενο, εναρμονισμένο με το χωριό και την αρχιτεκτονική του, το Κεχρί είναι ιδανικό για να χαλαρώσετε με την παρέα σας, να κουβεντιάσετε και να απολαύσετε την εκδρομή σας!

HIGHLIGHT

Τα πεντανόστιµα σπιτικά γλυκά κουταλιού ή ταψιού… όπως η ζουµερή καρυδόπιτα, το γλυκό κάστανο, το γαλακτοµπούρεκο, το ραβανί, το malt chocolate cake αλλά και το oreo double choco… ενώ λαχταριστές είναι και οι κρέπες!

INFO Καθηµερινά από τις 08:00.

Ελάτη, Τ. 2434 071341

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ