Έλενα Κουντουρά: Υποψήφια για βραβείο καλύτερης υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως

Η Ελλάδα διεκδικεί στο διεθνή θεσμό των PAΤWA International Awards, τρία βραβεία για τον τουρισμό, αλλά και μπροστά σε μια μεγάλη διάκριση βρίσκεται η Έλενα Κουντουρά, που διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως!

Για πρώτη φορά η Ελλάδα είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερου προορισμού αναψυχής “Best Leisure Destination”.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι η δράση που γίνεται για να αναδειχθούν αυτές οι ομορφιές της Ελλάδας είναι αποτέλεσμα συλλογικών κόπων και προσπάθειας. Αξιοσημείωτο ρόλο σε αυτή τη διάκριση και υποψηφιότητα είναι και η δράση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουράς.

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών

Επίσης, η υπουργός Έλενα Κουντουρά είναι υποψήφια για το βραβείο αριστείας “Woman of Excellence” στην τελετή απονομής των βραβείων του Ινστιτούτου Γυναικών της Νότιας Ασίας – Ιnstitute of South Asian Women (ISAW), που διοργανώνεται από το 2012 και τιμά γυναίκες υπουργούς, ηγέτες και με έντονη κοινωνική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Η απονομή των βραβείων γίνεται σήμερα στο Βερολίνο, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού ITB Berlin, σε ειδική τελετή των διοργανωτών, παρουσία του συνόλου των υπουργών Τουρισμού και των παραγόντων της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ένα “κρυμμένο” στέκι στην καρδιά της πόλης
Επόμενο άρθροΚαιρός: Αίθριος με θερμοκρασία που θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ