Η Ελιά είναι από τις ωραιότερες και μεγαλύτερες αμμώδεις παραλίες της Μυκόνου. Η παραλία προσφέρει τα πάντα: ξαπλώστρες, ομπρέλες, άριστη οργάνωση, water-sports, εστιατόρια, ταβέρνες, wc για ΑΜΕΑ, εύκολη πρόσβαση, άνετο πάρκινγκ και θέα στη Νάξο. Η αμμουδιά έχει ψιλή χρυσή άμμο και καταγάλανα, διαυγή νερά. Αξίζει να κάνετε και μια στάση στο εστιατόριο Elia για την άψογη μεσογειακή κουζίνα του.

Ελιά, η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Μυκόνου που πρέπει να επισκεφτείτε
Ελιά, η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Μυκόνου που πρέπει να επισκεφτείτε
Ελιά, η μεγάλη αμμουδερή παραλία της Μυκόνου που πρέπει να επισκεφτείτε

Μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες αλλά και οικογενειακά ξενοδοχεία υπάρχουν σε αυτήν την παραλία που απέχει 8 χλμ. από τη Χώρα της Μυκόνου και είναι ιδιαίτερα κοσμική. Χαρακτηριστικό της η ατέλειωτη χρυσαφένια αμμουδιά. Εδώ θα συναντήσετε πολλούς από τους επώνυμους επισκέπτες του νησιού. Κολυμπήστε στα καθαρά νερά της και απολαύστε τις ανέσεις που σας προσφέρει η καλή οργάνωση της πλαζ.

Υ.Γ. Χαρακτηρίζεται και ως gay-friendly και σε συγκεκριμένα μέρη της παραλίας επιτρέπεται ο γυμνισμός.

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα για το νησί των Ανέμων πρέπει να διαβάσετε το πρώτο interactive περιοδικό για την Μύκονο εδώ — > Best in Travel Mykonos

Επίσης ο Τάσος Δούσης μας τρελαίνει ταξιδεύοντας μας στην Μύκονο και μας μαθαίνει κυριολεκτικά τα πάντα. Δείτε τα 2 επεισόδια των Εικόνων στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα στο travelstyle.gr:

Πηγή www.mykonostour.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ