Εστιατόριο, Γιερεβάν

Το Inn at Little Washington – ένα πανδοχείο και εστιατόριο περίπου μισή ώρα δυτικά της Ουάσινγκτον, σχεδιάζει να ανοίξει ξανά στις 29 Μαΐου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του Τσάρλι Ντουγκιέλο. Όπως πολλά εστιατόρια στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, το προσωπικό του προσπαθεί να δει πώς θα προσφέρει μια πλήρη εμπειρία δείπνου, ενώ παράλληλα θα συμμορφώνεται με τα νέα μέτρα για την διατήρηση της ασφάλειας των πελατών.

Κούκλες – μανεκέν για πελάτες – Ντυμένες με ρούχα της δεκαετίας του 1940

Σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, τα εστιατόρια θα πρέπει πλέον να καλύπτουν το 50% των θέσεών τους προκειμένου να διατηρηθεί το μέτρο της κοινωνικής απόστασης.

Τα 10 παλιότερα εστιατόρια και ταβέρνες της Αθήνας!

Κι ενώ ένα εστιατόριο στο Άμστερνταμ θα χρησιμοποιήσει μίνι θερμοκήπια για τους πελάτες, το συγκεκριμένο εστιατόριο στην Βιρτζίνια θα χρησιμοποιήσει κούκλες – μανεκέν.

Μανεκέν  σε εστιατόριο, Βιρτζίνια

«Είχα πάντα ένα θέμα με τις κούκλες αυτές – ποτέ δεν παραπονιούνται για τίποτα και μπορείς να διασκεδάσεις, ντύνοντάς τες» δήλωσε ο σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Πάτρικ Ο’Κόνελ.

Τα 10 καλύτερα εστιατόρια στο Ταλίν!

Διαβάστε ακόμα:  Ανακαλύψτε τοπία μαγευτικής ομορφιάς της Ελλάδας, με συνοδοιπόρο το εκλεπτυσμένο

Οι κούκλες αυτές θα ποζάρουν ως ζευγάρια ντυμένα σε στιλ της δεκαετίας του ‘40 προκειμένου να αποδώσουν τον εορτασμό για το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Θα κάθονται σε τραπέζια μεταξύ των πελατών προκειμένου να διατηρήσουν την κοινωνική απόσταση και θα προσφέρουν γέλιο στους καλεσμένους, είπε ο Ντουγκιέλο.

- Advertisement -
Εσωτερικό εστιατορίου Βιρτζίνια

Μάλιστα προκειμένου να βεβαιωθεί ότι τα μανεκέν θα ήταν κατάλληλα ντυμένα, το εστιατόριο συνεργάστηκε με ένα τοπικό θέατρο. «Όταν το Inn at Little Washington μας είπε για την ιδέα του, πιστεύαμε ότι ήταν ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να συμμορφωθεί ο κόσμος με τις οδηγίες της κοινωνικής απόστασης» ανέφερε σε δήλωσή της η Διευθύνων Σύμβουλος της Signature Theatre, Μάγκι Μπολάντ.

Σέφ εστιατορίου, Βιρτζίνια

«Εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία για να συνεργαστούμε με έναν από τους σπουδαίους πολιτιστικούς προορισμούς της Βιρτζίνια και να υποστηρίξουμε την επιστροφή στην κανονικότητα».

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ