Το Fisher Island στη Φλόριντα είναι ένα αποκλειστικό νησί και μόνο για λίγους… Το 216 στρεμμάτων νησί που βρίσκεται αρκετά έξω από την Παραλία του Μαϊάμι, είναι προσβάσιμο μόνο με βάρκα και…γιοτ, ωστόσο, λιγότερο από το 20% των κατοίκων του νησιού διαμένουν μόνιμα εκεί.

- Advertisement -

Ξεναγηθείτε στο μυστηριώδες 'ιδιωτικό' νησί των εκατομμυριούχων

Γεμάτο με μικρά πολυτελή διαμερίσματα, ιδιωτικές κατοικίες και ξενοδοχεία, το καταπράσινο αυτό νησί θεωρείται καταφύγιο για τους εξαιρετικά πλούσιους, που περνούν τις μέρες τους παίζοντας γκολφ, τένις, χαλαρώνοντας στην παραλία, και κάνοντας αμέτρητες βόλτες.

Το SuperShe Island είναι ένας γυναικείος παράδεισος στη Φινλανδία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή οικογένεια Vanderbilt ήταν οι αρχικοί διαχειριστές του νησιού Fisher, και η επιμονή τους για την πολυτέλεια συνεχίζει να παραμένει.

Σχετική εικόνα

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Αν και το νησί Fisher θεωρείται ως ένας ταξιδιωτικός προορισμός παγκόσμιας κλάσης, περίπου 650 οικογένειες ζουν μόνιμα στο νησί. Περισσότερο από το 80% αυτών διαμένουν εκεί για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η μέση τιμή πώλησης των κατοικιών αγγίζει τα 3,2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow.

Ξεναγηθείτε στο μυστηριώδες 'ιδιωτικό' νησί των εκατομμυριούχων

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ

Το νησί διαθέτει περισσότερες από 100 φουσκωτές βάρκες για τους κατοίκους, ενώ τα γιοτ και το 24ωρο δημόσιο πορθμείο είναι ο μόνος τρόπος πρόσβασης στο Fisher Island.

Ξεναγηθείτε στο μυστηριώδες 'ιδιωτικό' νησί των εκατομμυριούχων

Το πολύχρωμο και μυστηριώδες Μουμπάι

ΟΙ «ΕΚΛΕΚΤΟΙ»

Στο νησί διαμένουν κυρίως «εκλεκτές» προσωπικότητες που αναζητούν λίγες στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για παράδειγμα, η Όπρα Γουίνφεϊ ήταν ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στο Fisher Island για αρκετά χρόνια, ωστόσο πούλησε το ακίνητο της για πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια το 2008. Άλλοι κάτοικοι του νησιού είναι ο μύθος του τένις Μπόρις Μπέκερ και ο ηθοποιός Μελ Μπρουκς.

Πηγή: news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ