Το Nabana no Sato, πάρκο λουλουδιών στην Ιαπωνία, που βρίσκεται στο νομό Mie, από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Μαΐου, φιλοξενεί την εκδήλωση Winter Illumination και γεμίζει τα φυτά και τα δέντρα με φώτα προσελκύοντας επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Δείτε ακόμα: Τα πιο φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα του κόσμου για την υποδοχή του 2019! (video)

Ένα πάρκο στην Ιαπωνία που γεμίζει με φώτα κάθε χρόνο!

Οι επισκέπτες ακολουθούν μονοπάτια από φώτα που γίνονται ένα με το τοπίο, αλλά πρωταγωνιστές είναι τα δύο φαντασμαγορικά φωτισμένα τούνελ που είναι αδύνατο να μην φωτογραφηθούν.

Ένα πάρκο στην Ιαπωνία που γεμίζει με φώτα κάθε χρόνο!

Εκατομμύρια LED φώτα χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των θεαματικών φωτισμών, τα οποία το Nabana no Sato δημιουργεί εδώ και 14 χρόνια. Στο φωτεινό τούνελ 100 μέτρων Kawazu Sakura, οι ροζ βολβοί μιμούνται την ανάπτυξη των ανθών κερασιού. Αλλά και το ακόμα μεγαλύτερο τούνελ 200 μέτρων με 1,2 εκατομμύρια λαμπάκια σε σχήμα λουλουδιών.

Διαβάστε ακόμα:  Κόσμος: Οι 5 χώρες που βάζουν τέλος στα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του COVID-19

Ένα πάρκο στην Ιαπωνία που γεμίζει με φώτα κάθε χρόνο!

Δείτε ακόμα: Ο λόγος που τα αεροσκάφη έχουν οβάλ παράθυρα!

Κάθε χρόνο, το πάρκο επιλέγει διαφορετικό θέμα για να διακοσμήσει το χώρο του! Αυτός ο νομός στη Νότια Ιαπωνία συγκλονίστηκε από ένα σεισμό τον Απρίλιο του 2016 και έτσι το Nabana no Sato ήλπιζε να υπενθυμίσει στους ταξιδιώτες την ομορφιά της περιοχής μέσα από τις φωτεινές επιδείξεις.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ