Ετοιμάζεσαι για διακοπές και θέλεις να εξερευνήσεις τον τόπο που θα επισκεφθείς απ’ άκρη σ’ άκρη; Ταξιδεύεις σαν… ντόπιος και επιθυμείς να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα για να μην… ψάχνεσαι τελευταία στιγμή; Τότε δεν πρέπει να λείπει από το σακίδιό σου το πρωτοποριακό μπουκάλι νερού REBO, που θα σε γλιτώσει από πολλές… περιπέτειες και παράλληλα θα φροντίσει -μαζί μ’ εσένα- για την προστασία του περιβάλλοντος!

- Advertisement -

Τι είναι όμως το περίφημο REBO;

Για κάθε μπουκάλι νερού που πίνεις με REBO, ένα πλαστικό μπουκάλι συλλέγεται για λογαριασμό σου που έχει ήδη μολύνει τα ποτάμια και τις θάλασσες του πλανήτη μας. Χάρη στην τεχνολογία που εμπεριέχεται στο καπάκι του και τη συνοδευτική εφαρμογή REBO για iOS και Android, προσφέρει ένα πρόγραμμα ενυδάτωσης, σχεδιασμένο ειδικά για σένα, που παρακολουθεί την κατανάλωση νερού ανάλογα με τις ανάγκες της ζωής σου.

Είναι πλήρως κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι που κρατά το περιεχόμενο κρύο για 24 ώρες και ζεστό για 12 ώρες. Είναι απόλυτα στεγανό, ανοιγοκλείνει εύκολα προστατεύοντας το περιεχόμενό του και διαθέτει λουράκι για εύκολη μεταφορά.

Με μικρό στόμιο για εύκολη χρήση και επιφάνεια που απωθεί τα μικρόβια. Η σύνδεση με το κινητό ή το tablet γίνεται μέσω Bluetooth και η επαναφορτιζόμενη του μπαταρία διαρκεί έως και 1 μήνα (περιλαμβάνεται καλώδιο USB C).

Τέλος, περιλαμβάνει καπάκι με φωτάκι LED που αναβοσβήνει για να σου θυμίζει να ενυδατώνεσαι με χωρητικότητα στα 600 ml.

Πλένεται στο πλυντήριο, χωρίς το καπάκι.

Το απόλυτο must have προϊόν που φροντίζει για την υγεία και την ευεξία σου, ενώ παράλληλα προστατεύει το περιβάλλον.

Αγορά μόνο online στο www.clodist.gr

Product Link: www.clodist.gr/el/rebo.html

App Store: apps.apple.com/app/rebo-smart-bottle/id1537539256

Google Play: play.google.com/store/apps/details?id=com.rebo.app 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ