Αν σας έλεγαν να φανταστείτε ένα ξενοδοχείο στην καρδιά της Τρανσυλβανίας, σίγουρα θα σας ερχόταν στο μυαλό κάτι από το παραμύθι του Κόμη Δράκουλα.

Και αυτό το ξενοδοχείο που θα δείτε παρακάτω από παραμύθι μοιάζει βγαλμένο! Όχι όμως σκοτεινό, με δράκουλες αλλά ένα φωτεινό παραμύθι με νεράιδες και χαριτωμένα ξωτικά.

Το ξενοδοχείο Castelul de Lut Valea Zanelor δεν έχει ανοίξει ακόμη και ήδη στη σελίδα του στο Facebook έχει 26.000 Likes. Και οι προκρατήσεις για δωμάτια είναι ήδη χιλιάδες.

Τα 10 μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου! Μικρές αυτόνομες πολιτείες γεμάτες χλιδή και απίστευτες παροχές

Το παραμυθένιο αυτό μέρος, μέσα στην καρδιά των Καρπαθίων ανήκει σε δυο Ρουμάνους τραγουδιστές. Το έκτισαν με σκοπό να αλλάξουν σιγά σιγά καριέρα. Είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από φυσικά και οργανικά υλικά: ξύλο, καλάμια, άμμο κ.ά.

Διαβάστε ακόμα:  Κάρπαθος: Το πολυτελές resort μπροστά στην παραλία για ονειρεμένες διακοπές

Έχει 10 δωμάτια (ποιος θα πρωτοπρολάβει να κάνει κράτηση; ) κι ένα εστιατόριο που σερβίρει τοπικό φαγητό, με βιολογικά υλικά και μόνον.

Μείνετε στην ίδια σουίτα με τους John Lennon και Yoko Ono! Εκεί το 1969 πραγματοποιήθηκε η αξέχαστη καθιστική διαμαρτυρία τους

Το μόνο που μπορεί να αποθαρρύνει όσους θέλουν να το επισκεφτούν είναι το κρύο. Οι ιδιοκτήτες ανακοίνωσαν πως όλοι οι χώροι και τα δωμάτια θα ζεσταίνονται αποκλειστικά και μόνον με τζάκι!

Είναι στα Καρπάθια θυμίζουμε….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ