Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
33 C
Athens
ΑρχικήΑττικήΚηφισιάΈνας χώρος στη Νέα Ερυθραία που μας κάνει να νιώσουμε πάλι παιδιά!

Ένας χώρος στη Νέα Ερυθραία που μας κάνει να νιώσουμε πάλι παιδιά!

Φωλιασµένο σε ένα ήσυχο στενό στην καρδιά της Νέας Ερυθραίας, βρίσκουµε έναν χώρο φιλόξενο και ζεστό που µας δηµιουργεί µια γλυκιά αναπόληση των παιδικών µας χρόνων, όπως τότε που επισκεπτόµασταν το σπίτι της γιαγιάς για να παίξουµε και να πάρουµε πολλή αγάπη!

- Advertisement -

Δείτε ακόμα: Δύο μαγαζιά «αδερφάκια» στη Νέα Ερυθραία μας μεταφέρουν στην Ιταλία!

Πως ξεκίνησε…

Σε ένα παραδοσιακό οίκηµα, µε µια πανέµορφη περίκλειστη αυλή, ο Μιχαήλ Μητσώνης και η Κωνσταντίνα Μαντζουράνη, δηµιούργησαν πριν 2,5 περίπου χρόνια ένα µοναδικό για τα ελληνικά δεδοµένα καλλιτεχνικό εργαστήριο, µε σκοπό να γίνει ένα «καταφύγιο» δηµιουργικών δραστηριοτήτων, για παιδιά αλλά και για ενήλικες.

Με ισχυρά όπλα την πολύχρονη εµπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης, το µεράκι, την αντίληψη γύρω από την τέχνη µα πάνω απ΄ όλα την αγάπη για το παιδί, το «Βύσσινο» µας εκπλήσσει ευχάριστα µε τα προγράµµατα που διαθέτει. Η παιδοκεντρική φιλοσοφία του και το καταρτισµένο προσωπικό επιτρέπει στους µικρούς µας φίλους να δηµιουργήσουν, να εκφραστούν και να πειραµατιστούν σε διαφορετικά πεδία, επιλέγοντας όποιο από τα ολιγοµελή τµήµατα επιθυµούν.

Τι θα βρούμε εκεί…

Στις δραστηριότητες, βρίσκουµε µεταξύ άλλων τµήµατα δηµιουργικής γραφής για παιδιά, παιδικό δηµιουργικό εργαστήριο κεραµικής (το οποίο µάλιστα περιλαµβάνει όλη τη διαδικασία της δηµιουργίας- το πλάσιµο του πηλού και το ψήσιµο!), ζωγραφική για παιδιά, εκπαιδευτική ροµποτική και συµµετοχή σε διαγωνισµούς, καθώς και πρωτότυπα βιωµατικά εργαστήρια κατασκευών, µέσα από την επαναχρησιµοποίηση απλών καθηµερινών υλικών.

Ιδιαίτερη µνεία πρέπει να γίνει στο θεατρικό παιχνίδι στα αγγλικά, ένα ξεχωριστό πρόγραµµα κατά το οποίο τα παιδιά εξασκούνται στην τέχνη της υποκριτικής, µέσα σε ένα κλίµα χαράς και παιχνιδιού, µε ταυτόχρονη εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας, αλλά και στο «Παίζω και µαθαίνω Ισπανικά», ένα αποτελεσµατικό µέσο γλωσσικής εκµάθησης, σε ένα διασκεδαστικό και δηµιουργικό πλαίσιο!

Τα highlight

Tα νέα -πολυαναµενόµενα- σεµινάρια δηµιουργικής γραφής ενηλίκων, αποκλειστικά στο Βύσσινο Αrt Place, µέσα από τα οποία έχουµε την ευκαιρία να ανακαλύψουµε τη µαγεία της συγγραφής και να «εµβαθύνουµε» στην τέχνη και την τεχνική του µυθιστορήµατος, της ποίησης, της λογοτεχνίας και του διηγήµατος, σε έναν ζεστό χώρο, µε πρωταγωνιστικό το στοιχείο της διάδρασης.

Στο πρόγραµµα έχει επίσης προστεθεί και σεµινάριο µικροδηµοσιογραφίας, και άλλες πολλές καινοτόµες δραστηριότητες µέσα από τις οποίες µπορούµε να εξελιχθούµε πνευµατικά και να αναπτύξουµε τη δική µας «συγγραφική» φωνή.

Δείτε ακόμα: Που θα φάτε τα καλύτερα burgers στην Κηφισιά!

Extra tip: H διοργάνωση events και parties, τα οποία προσφέρουν στα παιδιά στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης, µε προσανατολισμό στην τέχνη.

Info:
Αθανασίου Διάκου 23, Νέα Ερυθραία, Τ. 210 8003778
FB: Vissino Artplace, Site: www.vissinoartplace.gr

Πηγή: Best in Town Kifissia 2019

Διαβάστε και κατεβάστε εντελώς δωρεάν με ένα μόνο κλικ τον απόλυτο οδηγό για την Κηφισιά!

[joomag allowfullscreen=1 width=495 height=300 title=icons-magazines-best-in-town-kifissia-2019 magazineId=0088411001544795403 pageNumber=1 theme=293042,151b26,ffffff,ffe358,ffffff ]

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,295LikesΚάντε Like
88,169 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ