Η πτήση της σορού της Ελισάβετ «έριξε» το Flightradar24… Περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια χρήστες του Internet αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την πτήση της μεταφοράς της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ από το Εδιμβούργο στο Λονδίνο με ένα αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF) μέσω μιας ιστοσελίδας που προσφέρει αυτή την υπηρεσία αλλά και μέσω του YouTube που επίσης είχε σχετική προβολή.

- Advertisement -

Η πλατφόρμα Flightradar24 δέχτηκε την ταυτόχρονη επίσκεψη 4,8 εκατ. χρηστών που θέλησαν να παρακολουθήσουν την πτήση του αεροσκάφους της RAF με αποτέλεσμα όπως ήταν αναμενόμενο να μην μπορέσει να αντέξει αυτόν τον τεράστιο… συνωστισμό και να τεθεί εκτός λειτουργίας!

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανέμεναν την αυξημένη κίνηση και είχαν προσπαθήσει να πάρουν κάποια μέτρα προστασίας ώστε η πλατφόρμα να ανταποκριθεί στην επιπλέον από το συνηθισμένο, επισκεψιμότητα αλλά η ταυτόχρονη αυτή «εισβολή» περίπου πέντε εκατομμυρίων χρηστών δεν ήταν δυνατόν να αντιμετωπιστεί και η πλατφόρμα δεν… άντεξε.

Όπως ανέφεραν περίπου 600 χιλιάδες χρήστες κατάφεραν να παρακολουθήσουν ένα μέρος της πτήσης πριν η πλατφόρμα τεθεί εκτός λειτουργίας.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ