Σε κανέναν δεν αρέσει μετά από ένα αεροπορικό ταξίδι, να νιώθει πως δεν μπορεί να κουνήσει το σώμα του όταν πρόκειται να σηκωθεί από τη θέση του. Όλοι θέλουμε να ταξιδεύουμε με άνεση και να απολαμβάνουμε το ταξίδι μας. Γι’ αυτό και υπάρχουν κάποια κόλπα για να καθόμαστε άνετα στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και να μη νιώθουμε τόσο πιασμένοι όταν έρχεται η ώρα να κατέβουμε.
 
Το θέμα με τα αεροπλάνα είναι πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος χώρος για να περπατήσει ή να κουνηθεί κάποιος άνετα -γι’ αυτό πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτό που έχουμε.

- Advertisement -

6+1 tips για να ταξιδεύετε πάντα με στυλ! Οι ειδικοί μίλησαν… Τι πρέπει να έχετε στην βαλίτσα σας;

Η λύση είναι απλή: Πρέπει να βεβαιωθούμε πως καθόμαστε όσο πιο πίσω στη θέση μας γίνεται, έτσι ώστε να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στους γοφούς μας και στη πλάτη της θέσης. Μετά, μπορούμε να κάνουμε ένα ρολό από μία κουβέρτα ή ένα φούτερ και ενώ σκύβουμε ελαφρώς προς τα μπροστά, να το τοποθετήσουμε στο σημείο που ξεκινάει η μέση μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να έχουμε την καλύτερη δυνατή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της πτήσης

5 έξυπνα gadgets… μόνο για λίγους ταξιδιώτες! Eσύ τα έχεις; (photos)

Οι 2 εφαρμογές που θα σε βάλουν μέσα σε κάθε VIP αίθουσα αναμονής στα ταξίδια σου!

Φυσικά, το να έχουμε καλή στάση σώματος δεν σημαίνει πως δεν θα κουραστούμε να είμαστε ακίνητοι για πολλές ώρες. Γι’ αυτό, θα πρέπει να σηκωνόμαστε για τουλάχιστον ένα λεπτό κάθε τόσο για να τεντώνουμε τα γόνατα, τους γοφούς και την πλάτη μας. Τέλος, απλώστε τα χέρια σας προς τα μπροστά για να ξεκουράσετε τους αγκώνες και ανεβοκατεβάστε τις φτέρνες σας δέκα φορές για να ξεκουράσετε τους αστραγάλους σας.

- Advertisement -

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ