Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
28.3 C
Athens
ΑρχικήΕυ ΖηνDecoΈτσι θα ξενοιάσω όλο το καλοκαίρι από τα βλαβερά έντομα!

Έτσι θα ξενοιάσω όλο το καλοκαίρι από τα βλαβερά έντομα!

Χθες έκανα εκκαθάριση στο σπίτι ενόψει διακοπών και (πες το σύμπτωση) έπεσε στα χέρια μου ένα βιβλίο που εξηγούσε επιστημονικά τη ζωή σε όλα τα είδη κατσαρίδας: Blatela germanica (γερμανική κατσαρίδα), Blatta orientalis (ανατολική κατσαρίδα) & Periplaneta Americana (αμερικάνικη κατσαρίδα). Εγώ, ωστόσο, επειδή δεν θέλω να τις βλέπω ούτε ζωγραφιστές, λαμβάνω σούπερ δραστικά μέτρα. Γιατί μπορεί το 5 αστέρων ξενοδοχείο στη Χαλκιδική να με περιμένει για να περάσω δύο τέλειες εβδομάδες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αφήσω το ωραίο διαμερισματάκι μου στην πόλη έρμαιο των αποκρουστικών εντόμων και στο έλεος των κατσαρίδων!

- Advertisement -

Έχω ήδη προνοήσει με το TEZA Exterminator Gel, ένα εντομοκτόνο σκεύασμα που εξουδετερώνει και καταπολεμά άμεσα κάθε ίχνος κατσαρίδας. Η δράση του καταρρίπτει κάθε μύθο που τις θέλει σούπερ ανθεκτικές, αφού οι κατσαρίδες έλκονται από τις ουσίες που περιέχονται στο ΤΕΖΑ gel, τρώνε την τροφή, μολύνονται και επιστρέφουν στην φωλιά τους όπου από μία μόλις μολυσμένη κατσαρίδα επιμολύνονται όλες οι άλλες.

Μιλάμε για πλήρη επιτυχία! Με άοσμη σύνθεση, μπορώ να το τοποθετήσω εύκολα στα πιο κρυφά σημεία, όπως κάτω από το κρεβάτι, στη γωνία της κουζίνας, στο μπάνιο αλλά και στο εξωτερικό ντουλάπι στο μπαλκόνι. Σημείωσε ότι το ΤΕΖΑ gel περιέχει 250 σταγόνες και μία από αυτές εξολοθρεύει πάνω από 50 κατσαρίδες! Η συμπυκνωμένη του δράση μού προσφέρει ξενοιασιά για 4 ολόκληρες εβδομάδες ενώ ακόμη και μετά το άνοιγμά του, εφόσον διατηρείται με κλειστό καπάκι έχει διάρκεια ζωής 2 χρόνια! Οι διακοπές μου είναι λίγες μέρες μακριά και είμαι αποφασισμένος να τις ζήσω στο φουλ χωρίς να σκέφτομαι το παραμικρό…

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό μας και εξολόθρευσε κάθε εισβολέα.

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,269LikesΚάντε Like
88,479 FollowersΑκολουθήστε
170,000SubscribersΕγγραφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ