Η Ryanair, παροτρύνει και πάλι τους επιβάτες της να συμμορφώνονται πλήρως με την πολιτική χειραποσκευών της εταιρείας, προς αποφυγή περαιτέρω καθυστερήσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Η Ryanair ασκεί πλέον ελαστική πολιτική σχετικά με τις χειραποσκευές, δίνοντας στους επιβάτες την δυνατότητα να μεταφέρουν μία χειραποσκευή των 10 κιλών ο καθένας δωρεάν.

Παρόλο που το 97% των πτήσεων της Ryanair παρουσιάζει άφιξη στην ώρα του αυτό το καλοκαίρι, η Ryanair υπενθυμίζει ευγενικά στους επιβάτες τους παρακάτω κανονισμούς σχετικά με τις χειραποσκευές:

Αποτέλεσμα εικόνας για χειραποσκευές

Ryanair:Super προσφορά -40% στην ενοικίαση αυτοκινήτου!Ισχύει ως τις 24/8!!!Διαβάστε τις λεπτομέρειες!

 

Οι μέγιστες επιτρεπόμενες διαστάσεις χειραποσκευών αναγράφονται παρακάτω:

1 χειραποσκευή των 10 κιλών με διαστάσεις: 55cm x 40cm x 20cm
1 μικρή τσάντα (τύπου laptop, χαρτοφύλακα, τσάντα καταστημάτων αεροδρομίου)
Λόγω περιορισμένου χώρου, η καμπίνα μπορεί να αποθηκεύσει έως 90 χειραποσκευές (55 x 40 x 20 cms).

Οι υπόλοιπες χειραποσκευές μπορούν να παραδοθούν για μεταφορά στον χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους δωρεάν. Και οι δύο χειραποσκευές θα πρέπει να χωράνε στα sizer που βρίσκονται στο gate κατά την διάρκεια της επιβίβασης. Σε περίπτωση που οι χειραποσκευές δεν ανταποκρίνονται στις επιτρεπόμενες διαστάσεις, θα πρέπει να παραδοθούν για μεταφορά στον χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους με χρέωση των £50/50€.

Σχετική εικόνα

Ξεχάστε τις selfies!!!Αυτή είναι η νέα τάση που κάνει πάταγο σε όλο τον κόσμο!!!

Προτεραιότητα επιβίβασης

Οι επιβάτες που έχουν προμηθευτεί Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορούν να μεταφέρουν την χειραποσκευή τους στο αεροσκάφος εφόσον επιβιβάζονται πρώτοι.

Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να προστεθεί σε μία κράτηση από μόνο 5€. Στους επιβάτες που ταξιδεύουν για μικρή χρονική περίοδο και θέλουν να είναι σίγουροι πως η χειραποσκευή τους δεν θα παραδοθεί για μεταφορά στον χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους, συστήνεται να προμηθεύονται προτεραιότητα επιβίβασης.

Παραδοτέες αποσκευές

Στους επιβάτες που ταξιδεύουν για μεγαλύτερη χρονική περίοδο και επιθυμούν να μεταφέρουν περισσότερα από 10 κιλά, συστήνεται να προσθέτουν αποσκευές στην κράτησή τους και να τις παραδίδουν στο check-in.

O Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

«Παρά τα μηνύματά μας σχετικά με την πολιτική χειραποσκευών, κάποιοι επιβάτες εξακολουθούν να μεταφέρουν χειραποσκευές που υπερβαίνουνε το επιτρεπόμενο όριο διαστάσεων, δημιουργώντας έτσι καθυστερήσεις κατά την επιβίβαση. Οι επιβάτες μπορούν να μεταφέρουνε μία χειραποσκευή και μία επιπλέον μικρότερη τσάντα στην καμπίνα.

Παρόλα αυτά, λόγω τακτικών περιστατικών μη συμμόρφωσης των επιβατών με την πολιτική χειραποσκευών, δημιουργούνται καθυστερήσεις, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε επανεξέταση της πολιτικής της αεροπορικής εταιρείας, εάν συνεχιστεί, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Καθώς η πλειοψηφία των πτήσεων μας είναι γεμάτες λόγω καλοκαιρινής περιόδου, ζητούμε ευγενικά από τους πελάτες μας να είναι προσεκτικοί με τις χειραποσκευές τους, καθώς τα αεροσκάφη μας μπορούν να αποθηκεύσουν μέχρι 90 χειραποσκευές στην καμπίνα.

Το προσωπικό εδάφους είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο διαστάσεων των χειραποσκευών ώστε όλοι οι επιβάτες να έχουν μία ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία. Παροτρύνουμε τους επιβάτες που επιθυμούν να μεταφέρουν μεγαλύτερες χειραποσκευές, να τις προσθέτουν κατά την διάρκεια της κράτησής τους».

πηγή:airnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ