Έχει έντομα το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας; Διαπιστώστε το σε 5 μόλις λεπτά

Ξεκινάτε με χαρά το ταξίδι σας και μόλις φτάνετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας συνειδητοποιείτε ότι έχετε κάποιους… απρόσκλητους επισκέπτες; Φροντίστε μόλις μπείτε στο δωμάτιό σας να κάνετε έναν εξονυχιστικό έλεγχο για έντομα πριν ξεκινήσετε τις βόλτες σας…

Αυτό που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε είναι ένας δυνατός φακός για να μπορέσετε να ψάξετε καλά το στρώμα αλλά και τις πιο «δύσκολες» γωνιές. Προσέξτε να μην τοποθετήσετε τις αποσκευές σας πάνω στο κρεβάτι αν πρώτα δεν έχετε κάνει έλεγχο, γιατί τα ζουζούνια που ίσως υπάρχουν εκεί θα μεταφερθούν αμέσως στα πράγματά σας και αργότερα στο σπίτι σας.

Έντομα στο δωμάτιο ξενοδοχείου

Τα έντομα που αναπτύσσονται κυρίως σε κρεβάτια και καναπέδες δεν είναι ιδιαίτερα βλαβερά για την υγεία σας αλλά μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογική αναστάτωση. Τα συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν μεταδίδουν αρρώστιες.

Δείτε τι να προσέξετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Extra tips

  • Για να ελέγξετε το δωμάτιό σας στο ξενοδοχείο που θα μείνετε για έντομα και ακαθαρσίες θα χρειαστείτε έναν καλό φακό.
  • Ξεκινήστε βάζοντας τις αποσκευές σας σε σκληρή επιφάνεια, όπως ένα τραπέζι ή ένα κομοδίνο, όπου είναι πιο δύσκολο να υπάρχουν ζωύφια.
  • Αρχίστε το ψάξιμο από το στρώμα του κρεβατιού που συνήθως είναι πιο επικίνδυνο να έχει μαζέψει ζουζούνια.

Στο παρακάτω βίντεο πώς θα καταφέρετε να κάνετε σωστό έλεγχο του δωματίου σας για να μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι και σίγουροι πως κανένα έντομο δεν θα σας περπατήσει μέσα στη νύχτα. Όπως θα δείτε αρκούν μόνο 5-6 λεπτά για να σιγουρευτείτε πως όλα είναι όπως πρέπει.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

Avatar
Γεωργία Καλαντζή

travelstyle.gr Editor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ