Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
35.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsExplore the Aegean: 6 τυχεροί νέοι 18-30 ετών θα ταξιδέψουν δωρεάν στο...

Explore the Aegean: 6 τυχεροί νέοι 18-30 ετών θα ταξιδέψουν δωρεάν στο Αιγαίο!

Έχοντας στόχο την προβολή των έργων που συγχρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου και γενικότερα το ΕΣΠΑ 2014-2020, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης διοργανώνει την ενέργεια με τίτλο “Explore the Aegean”. Η ιδέα της ενέργειας βασίζεται στο project “Road Trip” (https://roadtriproject.eu) που υλοποιήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έξι νέοι ηλικίας, μεταξύ 18 και 30 ετών, θα ταξιδέψουν μέσα στο διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος 2019, ακολουθώντας μια από τις 3 διαδρομές που έχουν καθοριστεί. Κάθε διαδρομή θα διαρκεί 7-10 ημέρες.

- Advertisement -
Explore the Aegean: 6 τυχεροί νέοι 18-30 ετών θα ταξιδέψουν δωρεάν στο Αιγαίο!

Σε κάθε διαδρομή οι νέοι θα επισκέπτονται συγχρηματοδοτούμενα έργα και δράσεις (αναφέρονται ενδεικτικά μερικά και σε εκείνους που θα επιλεγούν θα δοθούν οι σχετικές αναλυτικές πληροφορίες από την Υπηρεσία μας), αλλά και θα έρχονται σε επαφή με την ιστορία των νησιών και τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες.

Σε όλη τη διάρκεια της πορείας τους θα φωτογραφίζουν, θα βιντεοσκοπούν και θα κάνουν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφοντας παράλληλα την εμπειρία τους. Όταν ολοκληρωθούν και οι τρεις διαδρομές, θα συγκεντρωθεί το υλικό και θα δημιουργηθεί ένα βίντεο μικρής διάρκειας, το οποίο θα μπορεί να παρουσιαστεί (πιθανά και από τους ίδιους) σε εκδηλώσεις δημοσιότητας και σε συναντήσεις του δικτύου πληροφόρησης και επικοινωνίας.

Explore the Aegean: 6 τυχεροί νέοι 18-30 ετών θα ταξιδέψουν δωρεάν στο Αιγαίο!

Οι διαδρομές

Διαδρομή 1: Σύρος, Πάρος, Νάξος, Σαντορίνη

Διαδρομή 2: Κύθνος, Σίφνος, Κίμωλος, Μήλος

Διαδρομή 3: Κάλυμνος, Κως, Ρόδος

Τρόπος συμμετοχής

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των 6 συμμετεχόντων. Οι αιτήσεις εκείνων που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να υποβάλλονται στο [email protected] έως τις 30/4/2019 με ένα μήνυμα στο οποίο θα αναφέρονται όνομα, επώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση στα κοινωνικά δίκτυα και εξοπλισμός (τύπος τηλεφώνου και φωτογραφικής μηχανής/κάμερας).

Το μήνυμα θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα σύντομο βίντεο (διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων), στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα παρουσιάζουν τον εαυτό τους και τα κίνητρά τους για να συμμετάσχουν στο Explore the Aegean. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύεται από 2-3 φωτογραφίες τραβηγμένες από την αναφερόμενη φωτογραφική μηχανή, ώστε να διαπιστωθεί η ευχέρεια στη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το pepna.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,190 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ