ομορφότερα ελληνικά νησιά - Νάξος

Tα δέκα καλύτερα ελληνικά νησιά για τις φετινές οικογενειακές διακοπές προτείνει ο βρετανικός ταξιδιωτικός ιστότοπος Family Traveller. Η συγκεκριμένη λίστα προτείνει ελληνικά νησιά από τα Δωδεκάνησα έως τις Σποράδες και από τα Επτάνησα μέχρι τις Κυκλάδες!

«Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές», γράφει στον πρόλογό του το δημοσίευμα.

Στη λίστα που προτείνει την πρωτιά έχει η όμορφη Αλόννησος, που όπως γράφει ξεχωρίζει για το φυσικό περιβάλλον της αλλά και τα θαλάσσια πάρκα της.

Αλόννησος Χώρα

«Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός με συγκριτικά πλεονεκτήματα. Με σχέδιο και σύστημα, η Αλόννησος μπαίνει καθημερινά στο μυαλό και την καρδιά όλο και περισσότερων ταξιδιωτών από Ελλάδα και το εξωτερικό», δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού, Πέτρος Βαφίνης.

Αλόννησος Κοκκινόκαστρο

Δείτε ποια άλλα 9 νησιά συμπληρώνουν τη λίστα

Τήλος 

Τήλος

Σκιάθος 

Λαλάρια παραλία Σκιάθος

Αντίπαρος

Αντίπαρος, χώρα

Λευκάδα 

Εγκρεμνοί Λευκάδα

Σύμη

Σύμη

Κουφονήσια

 Κουφονήσια

Άνδρος

Άνδρος

Παξοί

Παξοί

Νάξος

Νάξος

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ