Πώς θα σας φαινόταν αν στα καφέ έδιναν προτεραιότητα στις γυναίκες και μάλιστα τις χρέωναν λιγότερο; Κορίτσια ξέρουμε, εσείς θα αισθανόσασταν σαν βασίλισσες.

Οι άντρες πάλι, ίσως ένοιωθαν ριγμένοι. Πάντως να ξέρετε ότι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, καθώς υπάρχει καφέ που εφαρμόζει πιστά τα παραπάνω.

- Advertisement -

handsomeher (1)

handsomeher (3)

Η απόλυτη χλιδή!!!Αυτά είναι τα 10 πιο ακριβά εστιατόρια στον κόσμο!Το λιγότερο που ξοδεύεις είναι 600 ευρώ για ένα γεύμα!

Η Μελβούρνη είναι σύμφωνα με νέα έρευνα του Economist Intelligence Group η καλύτερη πόλη να ζει κανείς, καθώς βρίσκεται για 7η συνεχή χρονιά στην κορυφή της λίστας των 140 πόλεων που εξετάστηκαν όσον αφορά τη σταθερότητα, το σύστημα υγείας, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και τις υποδομές. Δίπλα σε αυτά λοιπόν, να προσθέσουμε και την αξία που δίνουν στις γυναίκες, τουλάχιστον στο vegan cafe-restaurant “Handsome Her”.

handsomeher_c0-0-751-438_s885x516

Όπως ενημερώνει τους επισκέπτες ο μεγάλος μαυροπίνακας με τους 3 κανόνες που διέπουν το Handsome Her, πρώτον οι γυναίκες έχουν προτεραιότητα, δεύτερον οι άνδρες χρεώνονται κατά 18% περισσότερο και 3ον ο σεβασμός είναι αμφίδρομος.

Και μπορεί ειδικά ο δεύτερος κανόνας να σας ξενίζει, ωστόσο να σας πούμε ότι από τη μία αυτός ο επιπλέον “φόρος” είναι εθελοντικός (αν και όπως δηλώνει η ιδιοκτήτρια μέχρι στιγμής κανένας άνδρας δεν έχει αρνηθεί να τον πληρώσει) και από την άλλη, γίνεται για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δύο φύλων (σύμφωνα με κυβερνητική έκθεση στην Αυστραλία οι άνδρες κερδίζουν κατά μέσο όρο 17,7% περισσότερα από τις γυναίκες για εργασία πλήρους απασχόλησης).

Έξαλλη η Ryanair με τους επιβάτες: Εμμένει στην αλλαγή πολιτικής που δεν θα πιστεύετε!!!

Όσο για τη διαφορά, δεν καταλήγει στο ταμείο τους αλλά δίνεται σε φιλανθρωπικές οργανώσεις για γυναίκες.

handsome

“Το μόνο που θέλαμε ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να ξεκινήσουν συζητήσεις για το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η διευθύντρια του Handsome Her. Η απόφαση τους αυτή βέβαια, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media, με κάποιους να την υποστηρίζουν και άλλους να την κατηγορούν ότι κάνει διακρίσεις, παρά τις όποιες καλές προθέσεις.

πηγή:olivemagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ