Φεστιβάλ Πόζαρ

Τα λουτρά Πόζαρ μετατρέπονται για ένα τριήμερο στο πιο in μέρος του καλοκαιριού και σας προσκαλούν στο 8ο Φεστιβάλ Πόζαρ στο φαράγγι, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν από την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 για πολύ χορό και τραγούδι παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Μπορεί τα ιαματικά λουτρά να είχαν συνδεθεί στο παρελθόν με μεγαλύτερες ηλικίες και αποκλειστικά με τον ιατρικό τουρισμό, αλλά σήμερα όλο και περισσότεροι νέοι επιζητούν την ευεξία και τη χαλάρωση που προσφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές, πόσο μάλιστα όταν συνδυάζονται με εκδηλώσεις.

- Advertisement -

Τα Λουτρά Πόζαρ

Τα λουτρά Πόζαρ στην Αλμωπία είναι ίσως από τις πιο προικισμένες λουτροπόλεις της Ελλάδας, καθώς η φύση και το περιβάλλον που συναντά ο επισκέπτης είναι μοναδικά: Καταρράκτες με κρύο νερό από το βουνό που ενώνονται με το ζεστό ιαματικό νερό, το οποίο αναβλύζει από τη γη και πλατάνια, που προσφέρουν “απλόχερα” τη σκιά τους. Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι το χρόνο επισκέπτονται τη λουτρόπολη και την ευρύτερη περιοχή της Αριδαίας η οποία αναδεικνύεται σε έναν σημαντικό προορισμό. Μάλιστα, σας έχουμε 10 λόγους που σίγουρα θα σε πείσουν να τα επισκεφτείτε!

Διαβάστε ακόμα:  Airbnb: Τέλος τα πάρτι στα ενοικιαζόμενα

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Πόζαρ

Φεστιβάλ Πόζαρ αφίσα

Την πρώτη μέρα, Παρασκευή 19 Ιουλίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με περισσότερα από 45 χρόνια πορείας, τεράστιες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες ανεβαίνει στη σκηνή του 8ου Φεστιβάλ Πόζαρ. Την ίδια μέρα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας “ρίχνουν κόκκινο στη νύχτα” παρουσιάζοντάς μας την παράστασή τους “Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά”.

Το Σάββατο 20 Ιουλίου, τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, ανεβαίνουν στη σκηνή ο Κωστής Μαραβέγιας και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.

Η τρίτη και τελευταία μέρα του φεστιβάλ, Κυριακή 21 Ιουλίου, φέρνει στη σκηνή του Φεστιβάλ Πόζαρ την Πάολα. Μαζί της θα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Tip: Τις ημέρες του φεστιβάλ γίνονται ειδικές τιμές στα γύρω καταλύματα, τα οποία μόνο στα χωριά Λουτράκι και Όρμα ξεπερνούν τις 3.500 κλίνες. Επίσης, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έχουν ήδη ανακοινώσει ότι επιτρέπεται το ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στο σημείο που θα γίνουν οι συναυλίες.

Info:
19, 20, & 21 Ιουλίου 2019
Τιμές Εισιτηρίων
13 ευρώ/ ημερήσιο -> προπώληση, φοιτητικό, ανέργων
15 ευρώ ταμείο, ημερήσιο
35 ευρώ τριημέρου
Εισιτήρια στο Viva

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ