Φέτος το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για “εναέρια” διασκέδαση με αφορμή των δύο φεστιβάλ με αερόστατα. Το ένα φεστιβάλ θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική και το άλλο τον Σεπτέμβριο στο Cronwell Platamon Resort, στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Δείτε ακόμα: Βουτιά σε 7 από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής!

Σε κάθε φεστιβάλ τα αερόστατα θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό, θα διασκεδάσουν τους επισκέπτες και θα προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία πτήσης με αερόστατο στους λάτρεις των αιθέρων ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια θεαματική εναέρια παρέλαση γεμάτη φώτα, πυροτεχνήματα και πτήσεις πάνω από την θάλασσα.

Φέτος το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για "εναέρια" φεστιβάλ!

Miraggio International Balloon Fiesta

Το πρώτο φεστιβάλ “Miraggio International Balloon Fiesta” θα πραγματοποιηθεί στις 7-11 Ιουνίου 2019 όπου θα συμμετέχουν σε αυτό 12 αερόστατα από 9 χώρες και θα προσφέρουν καθημερινά μοναδικά show και εκπλήξεις στους επισκέπτες. Πιο θεαματικές θα είναι οι τελετές έναρξης και λήξης που θα περιλαμβάνουν εντυπωσιακά show καπνού με αλεξιπτωτιστές, διαγωνισμό αερόστατων και φυσικά δεμένες και ελεύθερες πτήσεις πάνω από την Χαλκιδική.

Εντυπωσιακές θα είναι και οι Night Glow παραστάσεις στις οποίες οι πιλότοι συγχρονίζουν τα αερόστατα με τη μουσική και παρουσιάζουν ένα μουσικό και οπτικό υπερθέαμα στο κοινό αποτελούμενο από αερόστατα που αναβοσβήνουν στο ρυθμό της μουσικής. Το μαγευτικό αυτό θέαμα συμπληρώνεται από κινέζικα φαναράκια που λάμπουν στον νυχτερινό ουρανό και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Διαβάστε ακόμα:
Ευρυτανία: Ταξιδεύουμε... πίσω στον χρόνο μέσα από έναν γραφικό παραδοσιακό οικισμό χτισμένο μέσα στα έλατα!
Φέτος το καλοκαίρι ετοιμαστείτε για "εναέρια" φεστιβάλ!

Cronwell Olympus Trophy

Το δεύτερο φεστιβάλ “Cronwell Olympus Trophy” θα πραγματοποιηθεί στις 19-26 Σεπτεμβρίου 2019 με αφετηρία το Cronwell Platamon Resort, και θα συνεχίσει με πτήση προς τη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί και αυτό στο Miraggio Thermal Spa Resort. Συνολικά τα αερόστατα που θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ θα διεξάγουν ελεύθερες πτήσεις στον Όλυμπο ενώ κατά το μέσο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί πτήση με κατεύθυνση τον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη.

Και σε αυτό το φεστιβάλ θα υπάρχουν Night Glow παραστάσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε βραδύ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Επιπλέον, το φεστιβάλ Cronwell Olympus Trophy θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία προβολής της φυσικής ομορφιάς μεγάλων πόλεων της Βορείου Ελλάδος.

Δείτε ακόμα: Ναύπακτος: Αυτά είναι τα τοπ 6 αξιοθέατα που πρέπει να δείτε μόλις πάτε!

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν από την εταιρία Cronwell Hotels & Resorts, ενώ επίσημος διοργανωτής τους είναι η Ελληνικός Αεροναυτικός Όμιλος με την υποστήριξη του Skydive Athens, του Συλλόγου Αλεξιπτωτιστών Μακεδονίας, της Kubicek Balloons, της Aviodoro Aero, της Πολιτικής αεροπορίας και της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ