Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική παγκοσμίως, ολοκλήρωσε ακόμη μία χρονιά με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, ορίζοντας τις τάσεις της χρονιάς μέσω του στόλου και του δικτύου της και μεταφέροντας «καλύτερα» τους επιβάτες της.

Δείτε ακόμα: Οι 20 πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου για να ταξιδέψετε!

Τους τελευταίους 12 μήνες, η Emirates μετέφερε περισσότερους από 59* εκατομμύρια επιβάτες σε περισσότερες από 3,700 επιβατικές πτήσεις, κατά μέσο όρο ανά εβδομάδα. Η αεροπορική προσέφερε με υπερηφάνεια ένα ποικίλο μενού σε 66 εκατ. γεύματα, στις πτήσεις της από το Ντουμπάι* και έφτασε τα 36 εκατομμύρια κομμάτια αποσκευών*. Το 2018, η Emirates πραγματοποίησε 192,000 πτήσεις με το στόλο της των 274 αεροσκαφών, ταξιδεύοντας περισσότερα από 908 εκατομμύρια χιλιόμετρα γύρω από την υφήλιο.

Αναπολώντας τα ορόσημα του 2018, ο Πρόεδρος της Emirates, Sir Tim Clark δήλωσε: «Οι φιλοδοξίες μας κρινόντουσαν πάντα με βάση την υπόσχεσή μας για συνεχή πρόοδο- να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία και να μετατρέψουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες σε όσο το δυνατό περισσότερο εποικοδομητικές».

«Το 2018 περάσαμε αρκετές προκλήσεις, αλλά συνεχίσαμε να μεγιστοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δινόντουσαν αναπτύσσοντας τις δυνατότητες μας, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση πελατών, την παρακολούθηση των κοστών, τη χρήση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της επιχειρηματικής μας επίδοσης αλλά και την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών λαμβάνοντας περισσότερο υπόψιν τους επιβάτες μας, με σκοπό να τους προσφέρουμε μία διευρυμένη γκάμα επιλογών. Οι πελάτες μας παραμένουν στο επίκεντρο των όσων κάνουμε και προγραμματίζουμε να κάνουμε και οι συνεχείς επενδύσεις μας θα αποτελέσουν τη βάση στην οποία θα χτίσουμε την μελλοντική μας ανάπτυξη, συνεχίζοντας να παρέχουμε σταθερά αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμα:  Boeing: Περικοπές 150 θέσεων εργασίας που σχετίζονται με τα οικονομικά στις ΗΠΑ

*Οι αριθμοί των πτήσεων αφορούν το 2018

* Οι αριθμοί των μενού αφορούν γεύματα που φορτώθηκαν από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Δεν συμπεριλαμβάνονται γεύματα που φορτώθηκαν από άλλους προορισμούς.

*Οι αριθμοί των αποσκευών αφορούν μόνο το αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Λίγα λόγια για την Emirates

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 22 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περίπου 2.4 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάϊ, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 3.500 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates.

Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου, με ένα δίκτυο 157 προορισμών σε 85 χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, το οποίο εξυπηρετείται από έναν εντυπωσιακό στόλο 274 αεροσκαφών που σήμερα αποτελείται αποκλειστικά από Boeing 777s και Airbus A380s.

Δείτε ακόμα: Ο λόγος που τα αεροσκάφη έχουν οβάλ παράθυρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ