Η Γαλλία κατατάσεται ανάμεσα στις πιο όμορφες πόλεις και δικαιολογημένα.

Γαλλία όμως δεν είναι μόνο το Παρίσι.

Υπάρχουν και άλλα σημεία που θα τα λατρέψετε και αν πάτε μια φορά θα αναζητήσετε πολλές φορές ακόμα να τα επισκεφτείτε.

1. Κάννες

Η πόλη έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο χάρη στο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ που φιλοξενεί. Αν αγαπάτε την πολυτέλεια, οι Κάννες αποτελούν μια καλή επιλογή. Περιηγηθείτε σε καταστήματα υψηλής ραπτικής

«Γεμιστά», ένα πιάτο άκρως καλοκαιρινό- Η εύκολη συνταγή

2. Μασσαλία

Μια ακόμα πανέμορφη πόλη, η Μασσαλία, είναι πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό, μαγεύοντας τους επισκέπτες της από την πρώτη τους κιόλας επαφή. Η πόλη, έχει τόσα πολλά μυστικά, που αξίζει να τα ανακαλύψετε. Οι λάτρεις της τέχνης και της ιστορίας δεν θα χορταίνουν τις βόλτες στους δρόμους της παλιάς πόλης, όπου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη σπάνια αρχιτεκτονική των κτιρίων και να επισκεφθούν τα μουσεία. Όσο για τους καλοφαγάδες, θα απολαύσουν την ποικιλία παραδοσιακών πιάτων στα εστιατόρια της πόλης.

Ταξίδι στη Φολέγανδρο- Γνωρίστε τον παραδοσιακό οικισμό της Χώρας

3.Νορμανδία

Στη βόρεια ακτή της Γαλλίας, η Νορμανδία μοιάζει να έχει συνδυάσει δύο κόσμους σε έναν. Το ζωντανό πράσινο τοπίο κυλά κατά μήκος της ακτή, που συναντά τα άγρια νερά της Μάγχης. Η Νορμανδία προσφέρει πολλά για να εξερευνήσετε, να δοκιμάσετε και να δείτε. Επισκεφθείτε το Mont Saint Michel και τις παραλίες, δοκιμάστε παραδοσιακά τυριά, όπως Camembert και Neufchâtel, επισκεφθείτε τις γοτθικές εκκλησίες στη Ρουέν και δείτε τα νησιά της Μάγχης.

ΠΗΓΗ: news.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ