Κάποιοι έχουν βάλει στόχο να πραγματοποιήσουν όσα περισσότερα ταξίδια μπορούν μέχρι τα 30, καθώς τότε οι υποχρεώσεις είναι λιγότερες. Η Nikki Misurelli γνωρίζει πως όταν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να συμβούν! Εσύ θα έκανες τον γύρο του πλανήτη πάνω σε μία μοτοσυκλέτα; Εκείνη το τόλμησε και μιλάει στον Independent για τα ταξίδια της ανά τον κόσμο.

Ο χωρισμός την έκανε να γυρίσει τον κόσμο: Η ιστορία της Κέιτι Κόλινς (Photos)

Από την στιγμή που πήρε το δίπλωμα οδήγησης, δεν έχει σταματήσει να ταξιδεύει. Η ιδέα ήταν του φίλου της, ο οποίος αρχικά επιθυμούσε από την Αλάσκα να βρεθεί στην Αργεντινή. Η Misurelli ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, αλλά εκείνος θεώρησε πως δεν ήταν ικανή για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Το αποτέλεσμα; Τον χώρισε και αποφάσισε να ζήσει μόνη της, εμπειρίες ζωής!

Τα 15 καλύτερα travel tips που θα ακούσετε ποτέ από έναν ταξιδιώτη που έχει γυρίσει τον κόσμο!

Από τότε, έχει διασχίσει χιλιάδες μίλια, πάνω σε δύο τροχούς. Από την Αλάσκα, βρέθηκε στον Παναμά και τίποτα δεν την σταματούσε. Αφού εξερεύνησε όλη την Αμερική, τον περασμένο μήνα, πραγματοποίησε ένα μακροσκελές ταξίδι στην Ευρώπη. Χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Σλοβενία και η Αυστρία μπήκαν στη λίστα της.

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αν πάμε εκεί, θα ‘ναι σαν να ‘χουμε γυρίσει όλο τον κόσμο! (Photos)

Κάποιοι νομίζουν πως η Misurelli είναι αρκετά ευκατάστατη, ώστε να μπορεί να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, έχει πουλήσει όλα τα υπάρχοντά της, για να ακολουθήσει την τρέλα της. Κοιμάται σε ξενώνες, hostel, σκηνές, υπνόσακους και δεν διαθέτει κανένα περιουσιακό στοιχείο. Όταν επισκέφθηκε την Ιταλία, διανυκτέρευσε σε μία σήραγγα ενός αυτοκινητόδρομου, και δεν το μετάνιωσε ούτε μία στιγμή!

Κορυφαίο: Έτσι θα γυρίσεις τον κόσμο μόνο με 10 ευρώ τη μέρα! (photos)

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της προτιμά εργασίες ημιαπασχόλησης και συνήθως δουλεύει ως σερβιτόρα, για να καλύψει τις ανάγκες της. Επόμενο πλάνο της είναι να εργαστεί στην Αυστραλία ή την Αμερική και μέσα σε έξι μήνες ευελπιστεί να πραγματοποιήσει ταξίδι στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Ανακαλύψτε τοπία μοναδικής ομορφιάς μέσα από τις φωτογραφίες ενός ζευγαριού που αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο (photos&video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ