Η Google βοηθάει τους ταξιδιώτες με νέες λειτουργίες!

Η Google ενσωμάτωσε νέες λειτουργίες και έτσι βοηθάει τους ταξιδιώτες, προσφέροντας τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν καλύτερες τιμές σε πτήσεις και ξενοδοχεία.

- Advertisement -

Όσον αφορά το κομμάτι των πτήσεων, η πλατφόρμα προηγουμένως παρουσίασε απλώς πληροφορίες κόστους κατά την αναζήτηση πτήσεων για συγκεκριμένες ημερομηνίες διακοπών. Πλέον θα εμφανίζει την τιμή για τα περισσότερα ταξίδια συνοδευόμενη από ένδειξη υψηλής, κανονικής ή χαμηλής τιμής για το εν λόγω δρομολόγιο καθώς και για το εάν η τιμή αυτή αναμένεται να αυξηθεί σύντομα ή δεν πρόκειται να μειωθεί.

Η Google βοηθάει τους ταξιδιώτες με νέες λειτουργίες!

Η πλατφόρμα προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης υπηρεσιών ταξιδίου βάσει συγκεκριμένου προϋπολογισμού. Ορίζοντας το όριο κόστους, οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε προορισμούς εντός του εύρους του προϋπολογισμού που έχουν ορίσει. Ωστόσο, η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για αναζητήσεις σε σταθερό υπολογιστή.

Στο κομμάτι των ξενοδοχείων, το νέο φίλτρο προσφορών χρησιμοποιεί τεχνολογία που θα παρουσιάζει τα ξενοδοχεία με σημαντικά χαμηλότερες τιμές από τις συνηθισμένες τιμές. Μέχρι σήμερα, η Google προσέφερε ενδείξεις για τις καλές προσφορές σε ξενοδοχεία και δεν επέτρεπε την αναζήτηση ανάμεσα σε ξενοδοχεία με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Επιπλέον, η σελίδα ξενοδοχείων έχει σχεδιαστεί εκ νέου ώστε στα αποτελέσματα αναζήτησης να περιλαμβάνει εκτενείς σελίδες με φωτογραφίες και κριτικές.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: tornosnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ