Πέτρα & Φως

Το Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa προβάλλει µέσα από τα γαλανά νερά του κόλπου του Οίτυλου στις βραχώδεις νότιες παρυφές του Ταΰγετου στη Μάνη.

Από τον Γιώργο Λ. Παπαχατζή ([email protected]

Πετρόκτιστο και ενταγµένο απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον, προσκαλεί τον φιλοξενούµενο να ανακαλύψει την άγρια οµορφιά και την ιδιότυπη γοητεία της ιστορικής αυτής περιοχής, παρασύροντάς τον σε ένα ταξίδι αυθεντικότητας και ονείρου.

Το πετρινο χωριό της λακωνικής Μάνης που είναι σαν να το γέννησε η θάλασσα (Photos)

Πέτρα & Φως

Το πηγαία ευγενικό καλωσόρισµα των ανθρώπων του σε συνδυασµό µε τις αξίες τους, τον σεβασµό, την υπευθυνότητα, το πάθος και την περηφάνια υπόσχονται µια µοναδική εµπειρία που αντανακλά το πνεύµα του Πέτρα & Φως.

Πέτρα & Φως

Το συγκρότηµα διαθέτει 23 πλήρως εξοπλισµένα δωµάτια και σουίτες υψηλής αισθητικής. Το ιδιαίτερα προνοµιακό σηµείο του προσφέρει µία υπέροχη θέα στη θάλασσα και τον µαγευτικό κόλπο του Οίτυλου από όλα τα δωµάτια, διαµορφώνοντας ένα έξοχο τοπίο και µέρος διαµονής.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά road trip της ζωής σου σε περιμένει στη Λακωνική Μάνη! Μόλις γυρίσαμε από εκεί και σου το συστήνουμε ανεπιφύλακτα! (PHOTOS)

Η λιτή και συγχρόνως πολυτελής διακόσµηση, που χαρακτηρίζει όλους τους χώρους, ικανοποιεί ακόµα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ η απλότητα της παράδοσης αποκτά µοντέρνες πινελιές µε χρώµατα που παίζουν µε φυσικά υλικά και προσθέτουν διαχρονικότητα.

Οι φιλοξενούµενοι απολαµβάνουν πλήρη ηρεµία χάρη στην προσοχή στην κάθε λεπτοµέρεια, ενώ στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί εστιατόριο και spa που προσφέρουν περίσσια ικανοποίηση.

Πέτρα & Φως

Το εστιατόριο Ανερούσα παρουσιάζει στο κοινό του νέα γαστρονοµικά µονοπάτια µε την εγγυηµένη υπογραφή του καταξιωµένου chef Χριστόφορου Πέσκια. Οι µεσογειακές γεύσεις αντλούν έµπνευση από την ελληνική παράδοση αξιοποιώντας εξαιρετικά τις πρώτες ύλες της µανιάτικης γης, ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και σύγχρονες τεχνικές. Γεύσεις µε εκπλήξεις και επιτυχηµένους συνδυασµούς δηµιουργούν ευφάνταστα πιάτα.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τις 10 ομορφότερες κρυμμένες παραλίες της Μάνης! (Photos)

Πέτρα & Φως

Η παραδοσιακή µανιάτικη µακαρονάδα, τα χειροποίητα σπιτικά τυροπιτάκια µε µαρµελάδα πορτοκάλι, το κοκκινιστό ντόπιο µοσχάρι µε πουρέ µελιτζάνας, όπως και το αρνάκι γάλακτος µε σπιτικό τραχανά αποτελούν ένα µικρό µόνο δείγµα. Ο πλούτος και η άριστη ποιότητα των υλικών, σε «συµπόρευση» µε την εντυπωσιακή λίστα κρασιών, το επαγγελµατικό service και τη θαυµάσια ατµόσφαιρα εγγυώνται ένα αλησµόνητο γαστρονοµικό ταξίδι.

10+1 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στη Μάνη! (Photos)

Πέτρα & Φως

Το Ηιόνη Spa βρίσκεται στη διάθεση των ενοίκων για να γνωρίσουν τις καταπληκτικές θεραπείες προσώπου και σώµατος µε αγνά φρέσκα υλικά, που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις δηµιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για µικρές και µεγάλες χαλαρωτικές απολαύσεις. Οι ειδικοί βοηθούν τους επισκέπτες να επιλέξουν την κατάλληλη θεραπεία σύµφωνα µε τις ανάγκες και τους φυσικούς ρυθµούς του σώµατος. Ο χώρος του Ηιόνη Spa χαρίζει αναζωογόνηση εµπνευσµένη από την αρχαιότητα και τη φύση.

Info: Οίτυλο, τηλ. 210 6199610, 27330 54050, 27330 52915, 6944 660913, www.petrafoshotel.com

Η μαγεία της Μάνης από ψηλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ