Ελαφονήσι, Κρήτη

Είναι γεγονός πως η Ελλάδα και αυτή τη χρονιά έχει βρεθεί στο επίκεντρο των διεθνών μέσων για τις φυσικές ομορφιές και τον πλούτο της. Αυτή τη φορά η Ιταλία εγκωμιάζει μέσα από ένα δημοσίευμα της την εξωτική Ελαφόνησο. «Κόσμημα» στα παράλια της Πελοποννήσου την χαρακτηρίζει το ιταλικό περιοδικό DOVE, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ για ελληνικούς προορισμούς. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «με 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα ανά 800 κατοίκους, παραλίες με λευκούς αμμόλοφους και προστατευόμενη φυσική περιοχή αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές αποτοξίνωσης».

Ελαφονήσι, Κρήτη

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα εναρμονίζεται απόλυτα με το μήνυμα που εκπέμπει ο προορισμός ότι η επαφή με τη φύση σε ένα ελεύθερο από συνωστισμούς τοπίο αποτελεί για την εποχή μας το πλέον ελκυστικό για τον επισκέπτη στην εποχή της πανδημίας» τονίζει σε δήλωσή της η Δήμαρχος κυρία Έφη Λιάρου και προσθέτει: « Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Ελαφόνησος προβάλλεται ως μια από πιο επιλέξιμες λύσεις για όσους θέλουν να χαρούν πραγματικά τις διακοπές τους».

- Advertisement -
Διαβάστε ακόμα:  Οι 7 παραλίες στην Αττική που είναι ακατάλληλες για μπάνιο

Ωστόσο, όχι μόνο η Ιταλία αλλά και η TUI, ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες του κόσμου, βρέθηκε στην Κρήτη για τα γυρίσματα της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας.

Απολαύστε αυτόν τον μαγευτικό τόπο μέσα από το βίντεο:

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ