Πάρος

Τα ελληνικά νησιά και φέτος κατακτούν τις καρδιές των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά, η Πάρος αναδεικνύεται σύμφωνα με το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure και τα World’s Best Awards 2020 ως το καλύτερο νησί της Ευρώπης. Ωστόσο, η λίστα των 20 κορυφαίων νησιών της Ευρώπης δεν περιλαμβάνει μόνο την Πάρο αλλά και τη Μήλο στη 2η θέση, τη Κρήτη στην 6η, τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα στη 10η, η Σαντορίνη στην 11η, η Κέρκυρα και τα νησιά του Ιονίου στη 18η και η Μύκονος στην 20η.

Η μαγευτική Πάρος

Αν ονειρεύεστε διακοπές που να µπορούν να συνδυάζουν όλα τα παραπάνω, τότε η Πάρος είναι το νησί σας! Αφεθείτε να σας παρασύρει σε ένα συνονθύλευμα µαγευτικών εικόνων, αρωµάτων και γεύσεων και ζήστε τη µε όλες σας τις αισθήσεις! Η Πάρος θα σας μαγέψει με την πρώτη κιόλας ματιά! Ολόλευκα σπιτάκια, γραφικά σοκάκια, φιλόξενοι άνθρωποι, παραδοσιακοί οικισµοί και αµέτρητες χρυσές αµµουδιές… αυτά και πολλά ακόµα την χαρακτηρίζουν την Πάρο, το τέταρτο µεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων!

Πάρος, εκκλησία

Πρωτεύουσά της είναι η Παροικιά στη δυτική ακτή, ενώ η δεύτερη σε µέγεθος πόλη, η Νάουσα, ένα από τα πιο γραφικά ψαροχώρια του Αιγαίου, που εξελίχθηκε από οικισµός ψαράδων σε κοσµοπολίτικο θέρετρο!

Η Πάρος καταφέρνει να συνδυάσει µε τον δικό της µοναδικό τρόπο, το χτες µε το σήµερα, τη γαλήνη και τη ζωντάνια, το µπλε της θάλασσας και το λευκό των σπιτιών της.

Σας συνιστούμε λοιπόν, να τολμήσετε αυτό το μαγευτικό ταξίδι μέχρι την ονειρική Πάρο και σε περίπτωση που το πραγματοποιήσετε μην παραλείψετε να δείτε τις προτάσεις μας για φαγητό και πότο στο νησί.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ