Χρειάστηκαν περίπου τρία χρόνια, 500 ημέρες βιντεοσκόπησης και μια συλλογή φωτογραφιών που έφτανε σε αριθμό το 1 εκατομμύριο. Όλα αυτά χρειάστηκαν για να παραχθεί ένα time-lapse βίντεο μικρότερο των 5 λεπτών που ‘όμως είναι κάτι περισσότερο από μαγικό.

AdTech Ad

Το βίντεο ανήκει στον Keith Loutit και ονομάζεται «The Lion City II» και μας ξεναγεί στην εντυπωσιακή πόλη-κράτος της Ασίας, την πάμπλουτη Σιγκαπούρη. Πρόκειται για μια μαγική δουλειά υπομονής και σπάνιας ομορφιάς.

Emerald Hill Road: Αυτή την οδό να τη θυμάστε καλά όταν βρεθείτε στη Σιγκαπούρη!

«Όταν περνάμε από διάφορα τοπία, αυτά φαίνονται στάσιμα στον χρόνο, όμως στην πραγματικότητα αλλάζουν γύρω μας συνεχώς», γράφει ο Loutit. «Η ιδέα πίσω από αυτό το φιλμ είναι να αποκαλύψω αυτή την αλλαγή επιστρέφοντας στα ίδια σημεία τοποθέτησης της κάμερας μέσα σε αυτά τα χρόνια».

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!Αυτός ο φουτουριστικός «κήπος»… βρίσκεται στο κέντρο της Σιγκαπούρης!

Το βίντεο αποτυπώνει την συνέχεια της ζωής στην πόλη της Σιγκαπούρης. Θα δείτε κτίρια να κατασκευάζονται και να κατεδαφίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα αλλά και τις εκατομμύρια καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της πόλης.

Διαβάστε ακόμα:
Οι 10 ελληνικές παραλίες που έχει αγαπήσει το περισσότερο Instagram!

H Τίτη Βελοπούλου ταξιδεύει στη Σιγκαπούρη και μας αποκαλύπτει από που θα θαυμάσουμε την ωραιότερη θέα! (Videos)

Μπορεί λοιπόν μια πολύβουη πόλη με μεγάλο αριθμό κατοίκων να είναι πολλές φορές αγχωτική, αλλά το βίντεο μας την παρουσιάζει κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, κάνοντάς την πέρα για πέρα ελκυστική.

China Town: Περπατήστε μαζί με την Τίτη Βελοπούλου στην πιο πολύχρωμη γειτονιά της Σιγκαπούρης!(photos)

πηγή:e-daily.gr

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ