Η αθλήτρια, χορεύτρια και performer Κατερίνα Σολδάτου αγαπά να κάνει aerial dancing στα πιο extreme μέρη, καθώς αυτή την φορά πήδηξε με τα σχοινά της από το ιστορικό Φαράγγι του Βίκου.

Συγκεκριμένα, η ίδια πριν λίγες μέρες έκανε aerial dancing στο Φαράγγι του Βίκου, χορεύοντας στο κενό από ύψος 800 μέτρων με ένα κόκκινο σκοινί.

Κάνοντας εντυπωσιακές φιγούρες στο κενό με θέα τα βουνά των Ιωαννίνων, η Κατερίνα Σολδάτου έκανε για πρώτη φορά aerial dance act σε αυτό το υψόμετρο, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ της.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Φαράγγι αποτελεί μέρος του World Guiness Records ως το βαθύτερο σε αναλογία ως προς το πλάτος του παγκοσμίως.

Διαβάστε ακόμα:  Το άγνωστο νησί του Αιγαίου... με τις απίστευτες παραλίες και τους 20 κατοίκους

To Ελληνικό χωριό που ζητάει απόσχιση! Και δεν φαντάζεστε το λόγο

Η εντυπωσιακή αυτή performance υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του project «Greece Has Soul» (η Ελλάδα έχει ψυχή)  της Κατερίνας Σολδάτου, όπου μέσω αυτή της ιδέας, η αθλήτρια ταξιδεύει με την ομάδά της σε διαφορετικά μέρη και προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς και μεγάλης ιστορικής σημασίας αποτυπώνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Γιατί δεν πρέπει να περάσετε ποτέ από την ασφάλεια αεροδρομίου ξυπόλητοι;

Η ίδια έχει ξανακάνει aerial dancing στην γέφυρα της Χαλκίδας, της Κορίνθου και της Τατάρνας των Αγράφων, στους βράχους και τις σπηλιές των Μετεώρων καθώς και στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ