Ενημερώθηκε στις 12 Αυγούστου 2021, 10:56

Πρόκειται για μια σχετικά άγνωστη παραλία στην Πρέβεζα, την Αρτολίθια, μια παραλία πανέμορφη και απάνεμη με γαλαζοπράσινα καθαρά νερά για αυτούς που ξέρουν που να κατευθυνθούν! Συνήθως δεν πολύ κόσμο και εξαιτίας των βράχων δεν την πιάνει ο αέρας, με αποτέλεσμα να είναι ένα απάνεμο καταφύγιο για τους λουόμενους,γεγονός που την κάνει επίσης, ιδανικό προορισμό για για οικογένειες και για όσους ψάχνουν… την ηρεμία τους!

Παραλία Αρτολίθια Πρέβεζα

Η ίδια η φύση φροντίζει να την “κρύβει” για να παραμένει παρθένα, απόμερη και όμορφη, διατηρώντας το μυστήριο για τους μεγάλους βράχους που ορθώνονται στα γαλανά νερά της και λειτουργούν σαν κυματοθραύστες. Η παραλία έχει ψιλή άμμο αλλά και βότσαλο ενώ τα νερά της βαθαίνουν ομαλά.

Η Αρτολίθια δεν είναι οργανωμένη οπότε πρέπει να προμηθευτείτε με τα απαραίτητα. Επίσης δεν υπάρχουν και beach bar σε κοντινή απόσταση αλλά θα βρείτε γραφικά ταβερνάκια που “κοιτάζουν” το Ιόνιο και σερβίρουν φρέσκο ψάρι!

Θα την βρείτε εύκολα, είναι προσβάσιμη με το αυτοκίνητο και απέχει 27 χιλιόμετρα από το κέντρο της Πρέβεζας. Στην παραλία θα βρείτε και άνετο ελεύθερο πάρκινγκ. Επίσης η παραλία προσελκύει free campers.

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο με την παραλία:

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ