Χιόνια κακοκαιρία Μήδεια

Η κακοκαιρία “Μήδεια” που πλήττει από το Σάββατο όλη τη χώρα έφερε δυσκολίες στις μετακινήσεις και κλείσιμο πολλών οδών, ωστόσο οι φωτογραφίες από τη χιονισμένη Ελλάδα είναι εντυπωσιακές. Πάμε να απολαύσουμε τη χιονοσκέπαστη χώρα

- Advertisement -

Από τη Βόρεια Ελλάδα έως την Αττική και την Πελοπόννησο, η χώρα σκεπάστηκε από ένα ολόλευκο πέπλο χιονιού, με μια κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη και για το επόμενο 24ωρο, και μας δίνει μοναδικές εικόνες!

Εντυπωσιακές εικόνες από τη χιονισμένη Ελλάδα

Δράμα

Δράμα χιόνια Μήδεια

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη χιονισμένη

Ιωάννινα

Ιωάννινα χιόνια κακοκαιρία Μήδεια

Καστοριά

Καστοριά χιονισμένη

Κηφισιά

Κηφισιά χιόνια κακοκαιρία Μήδεια

Διόνυσος

Διόνυσος χιόνια Μήδεια

Λάρισα

Χιόνια Μήδεια Λάρισα

Τρίκαλα

Τρίκαλα χιόνια κακοκαιρία Μήδεια

Λίμνη Μπελέτσι, Αττική

Λίμνη Μπελέτσι Αττική χιόνια Μήδεια
  • Φωτογραφίες EUROKINISI

Μαδρίτη: Η ισπανική πόλη στον πάγο!

Χιονισμένη μαδρίτη

Τα πάντα είναι τυλιγμένα σε ένα βαρύ πέπλο χιονιού στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, δημιουργώντας μοναδικές εικόνες στην πόλη. Η Μαδρίτη μπήκε στον πάγο και θυμίζει σίγουρα ρωσική πόλη σκεπασμένη από χιόνι!

Ιστορικός χιονιάς εκδηλώθηκε πριν από 3 μέρες στην ισπανική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα η πόλη να σκεπαστεί σχεδόν ολόκληρη από χιόνια, καθιστώντας δύσκολη την κυκλοφορία αλλά δημιουργώντας από την άλλη μοναδικές και σπάνιες εικόνες στην ευρωπαϊκή μεγαλούπολη.

Χιονισμένη Μαδρίτη στον πάγο

Η θερμοκρασία κατρακύλησε στους -17 βαθμούς Κελσίου (καταγράφηκε στην πόλη Σόρια, βορείως της Μαδρίτης) και τα χιόνια αναμένεται να παραμείνουν στην ισπανική πρωτεύουσα για μία εβδομάδα ακόμη, ενώ πρόκειται για μία από τις σφοδρότερες κακοκαιρίες στη χώρα.

Χιόνια στη Μαδρίτη κάλυψαν την πόλη

Μαδρίτη: Όλα όσα πρέπει να δείτε στην ισπανική πρωτεύουσα!

Πενήντα ολόκληρα χρόνια είχε να ζήσει η Μαδρίτη κάτι παρόμοιο, με σφοδρές χιονοπτώσεις και μάλιστα συνεχόμενα για πολλές ώρες.

Χιονισμένη Μαδρίτη σφοδρός χιονιάς

Σύμφωνα με την ισπανική μετεωρολογική υπηρεσία (ΑΕΜΕΤ), στην πόλη της Μαδρίτης στις 8 και 9 Ιανουαρίου χιόνιζε επί 30 ώρες συνεχώς, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί χιόνι ύψους από 30 ώς 50 εκατοστά στις διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.Διαβάστε ακόμα:Κόστα Ρίκα: Dream trip στη χώρα που ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο!

Χιονισμένη μαδρίτη ασταμάτητη χιονόπτωση

«Πιθανώς πρόκειται για μία από τις σφοδρότερες χιονοπτώσεις του τελευταίου αιώνα, ξεπερνώντας αυτές του 1971, του 1977 και του 1984» είπε ο εκπρόσωπος της ΑΕΜΕΤ, μετεωρολόγος Ρουμπέν ντε Κάμπο στο πρακτορείο Europa Press. 

Χιόνια στη Μαδρίτη καλύφθηκαν τα πάντα

Μαδρίτη: Η ιστορία του πιο παλιού εστιατορίου στον κόσμο

Χιονισμένο πάρκο στη Μαδρίτη
Ο χιονιάς του αιώνα στη Μαδρίτη
Χιονισμένη πλατεία στη Μαδρίτη
Σφοδρός χιονιάς στη Μαδρίτη
Χιονισμένη Μαδρίτη και ασταμάτητη χιονόπτωση
Με χιόνια καλύφθηκε η Μαδρίτη

Διαβάστε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ