Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
30.1 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης

Η Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης (πτήσεις interline), με στόχο την ενίσχυση της συνδεσιμότητας για τους επιβάτες και των δύο αεροπορικών εταιρειών. Η συγκεκριμένη συνεργασία θα διευκολύνει την πρόσβαση σε νέους προορισμούς στα δίκτυα και των δύο εταιρειών μέσω των κόμβων του Κολόμπο και του Ντουμπάι, με ένα ενιαίο εισιτήριο και πρακτικές μεταφορές αποσκευών.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν ήδη να προβούν σε κρατήσεις δρομολογίων ενώ, μέσω της συνεργασίας, αποκτούν πρόσβαση σε 15 προορισμούς της SriLankan, μέσω του Κολόμπο. Το δίκτυο διασύνδεσης περιλαμβάνει δύο νέους προορισμούς στην Ινδία, το Μαντουράι και το Τιρουτσιραπάλι, καθώς και το νησί Γκαν στις Μαλδίβες, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν απρόσκοπτα με ένα ενιαίο εισιτήριο και να απολαμβάνουν την άνεση μιας πρακτικής πολιτικής αποσκευών και τον απλό έλεγχο αποσκευών στον τελικό προορισμό τους. Στους προορισμούς της Άπω Ανατολής και της Νότιας Ασίας περιλαμβάνοντα και οι ακόλουθοι: Κόχι, Τσενάι, Μπαγκαλόρ, Χιντεραμπάντ, Μαλέ, Μπανγκόκ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Γκουανγκτζού, Σεούλ και Τόκιο.

- Advertisement -

Οι επιβάτες της SriLankan αναμένεται να επωφεληθούν από την πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Emirates και να συνδεθούν με 15 προορισμούς της εκτός από το Ντουμπάι, με το δίκτυο διασύνδεσης να περιλαμβάνει προορισμούς στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ. Μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία και τα προνόμια που απορρέουν από τη συνεργασία ταξιδεύοντας με την Emirates προς Μπαχρέιν, Αμάν, Νταμάμ, Μεδίνα, Κάιρο, Μουσκάτ, Ναϊρόμπι, Μόσχα, Τελ Αβίβ, αλλά και πόλεις των ΗΠΑ όπως Νέα Υόρκη JFK, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο, Βοστόνη και Χιούστον.*

Οι επιβάτες μπορούν να προβούν σε κρατήσεις δρομολογίων μέσω των ιστοσελίδων emirates.com και srilankan.com , καθώς και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο Adnan Kazim, Chief Commercial Officer της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη SriLankan, μέσω της οποίας θα προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και πρόσβαση σε επιπλέον προορισμούς εξυπηρετώντας τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Η συγκεκριμένη συνεργασία προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν απρόσκοπτα, μέσω του Κολόμπο, σε μοναδικούς προορισμούς στην Ινδία και τις Μαλδίβες. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας στο εγγύς μέλλον και να βελτιώσουμε τα προνόμια που θα μπορούν να απολαμβάνουν οι επιβάτες όταν ταξιδεύουν με την Emirates και τη SriLankan με ένα ενιαίο εισιτήριο».

Ο Richard Nuttall, Chief Executive Officer της SriLankan Airlines, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανεωμένη συνεργασία μας την Emirates. Η SriLankan επικεντρώνεται στη σύνδεση της Σρι Λάνκα με όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας συνεργασίες για την πρόσβαση σε προορισμούς εκτός του δικτύου της. Η Emirates αποτελεί μια διεθνή αεροπορική εταιρεία, με μακρόχρονη ιστορία στη Σρι Λάνκα, και μας χαροποιεί
ιδιαίτερα η συνεργασία μας. Μέσω αυτής, προσφέρονται περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας από και προς τη Σρι Λάνκα, διευκολύνοντας τους επιβάτες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ στηρίζει την ανάπτυξη του τουρισμού στο Μαργαριτάρι του Ινδικού Ωκεανού».

Η Σρι Λάνκα εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό τμήμα του δικτύου της Emirates, το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν 140 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Σρι Λάνκα από το 1986, μεταφέροντας από τότε περισσότερους από 11 εκατομμύρια επιβάτες από και προς το Κολόμπο. Επί του παρόντος, πραγματοποιεί δύο απευθείας καθημερινές πτήσεις προς το Κολόμπο, με αεροσκάφος τύπου Boeing 777-300ER, καθώς και μια επιπλέον καθημερινή πτήση μέσω του Μαλέ, προσφέροντας στους επιβάτες την ευελιξία της επιλογής πτήσεων με ελάχιστα διαστήματα μετεπιβίβασης. H Emirates αποτελεί τον μοναδικό διεθνή αερομεταφορέα, με παρουσία στη χώρα, που διαθέτει Πρώτη Θέση, προσφέροντας στους επιβάτες παγκόσμιας κλάσης προϊόντα και μεγαλύτερη άνεση τόσο στο έδαφος όσο και εν πτήσει.

*Οι επιβάτες που πετούν προς προορισμούς στις ΗΠΑ και διαθέτουν εισιτήρια της Emirates και SriLankan για πτήσεις interline, θα πρέπει να περάσουν από τελωνειακό έλεγχο κατά την άφιξή τους στο πρώτο σημείο εισόδου στη χώρα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η Emirates εξυπηρετεί επιβάτες σε έξι ηπείρους, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αεροπορικών μεταφορών που διευκολύνουν τον τουρισμό και το εμπόριο, μέσω του παγκόσμιου κόμβου της στο Ντουμπάι. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει την αναγνώριση των επιβατών χάρη στις κορυφαίες υπηρεσίες της στο έδαφος και εν πτήσει, οι οποίες προσφέρονται από ένα αφοσιωμένο προσωπικό που εκπροσωπεί πάνω από 160 εθνικότητες. Η Emirates χειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τύπου Boeing 777 και Airbus A380 στον κόσμο, διαθέτοντας ευρύχωρες καμπίνες και εμβληματικά χαρακτηριστικά εν πτήσει, όπως το A380 Shower Spa, το Onboard Lounge, και το σύστημα ψυχαγωγίας ice που διατίθεται σε όλες τις θέσεις του στόλου της, προσφέροντας έως και 6.500 κανάλια με on demand περιεχόμενο σε διάφορες γλώσσες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.emirates.com/gr/greek/.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SRILANKAN AIRLINES

Η SriLankan Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σρι Λάνκα και μέλος της αεροπορικής συμμαχίας oneworld, είναι μια βραβευμένη αεροπορική εταιρεία που θεωρείται κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά την εξυπηρέτηση, την άνεση, την ασφάλεια, την αξιοπιστία και τη συνέπεια.

Η SriLankan ιδρύθηκε το 1979 και ο κόμβος της βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μπανταρανάικε στο Κολόμπο, παρέχοντας πρακτικές συνδέσεις στο παγκόσμιο δίκτυό της-συμπεριλαμβανομένων των συνεργατών της για πτήσεις κοινού κωδικού-, που περιλαμβάνει 109 προορισμούς σε 56 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι απευθείας πτήσεις της καλύπτουν μεγάλες πόλεις σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Μέση Ανατολή, την Ινδική Υποήπειρο, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Άπω Ανατολή. Ο στόλος της αποτελείται αποκλειστικά από αεροσκάφη τύπου Airbus, συμπεριλαμβανομένου ενός στόλου από υπερσύγχρονα αεροσκάφη τύπου A330-300 και A320/321neo.

Οι πιο πρόσφατες διακρίσεις που απέσπασε η SriLankan περιλαμβάνουν δύο βραβεύσεις στα 2023 APEX Passenger Choice Awards® στις κατηγορίες «Best Food & Beverage» και «Best Seat Comfort» για την Κεντρική/Νότια Ασία, μία διάκριση στα βραβεία Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum (SMBR) Global Aviation Awards και την κατηγορία «Καλύτερο πρόγραμμα βιωσιμότητας αεροπορικής εταιρείας» (πρόγραμμα επαναχρησιμοποίησης Mathaka), τα βραβεία «Κορυφαία διεθνής αεροπορική εταιρεία στον Ινδικό Ωκεανό», για έκτη συνεχή χρονιά, και «Κορυφαία ασιατική αεροπορική εταιρεία στον Ινδικό Ωκεανό», για πέμπτη συνεχή χρονιά, στα World Travel Awards 2021, μία διάκριση στα PATA Gold Awards 202 στην κατηγορία «Marketing
Carrier», και την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία Diamond στο APEX Health and Safety Audit που διοργανώνεται από την πλατφόρμα SimplyFlying. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της εταιρείας https://www.srilankan.com/en_uk/gr.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,277LikesΚάντε Like
88,296 FollowersΑκολουθήστε
172,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ