Η Emirates SkyCargo, η εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αερομεταφορά εμπορευμάτων, παρέλαβε πρόσφατα ένα νέο Boeing 777F, το οποίο αποτελεί το 11ο αμιγώς εμπορευματικό αεροσκάφος που προστίθεται στο στόλο της εταιρείας.

- Advertisement -

Το A6-EFT κατευθύνθηκε από το Paine Field της Boeing στο Σιάτλ προς το Χονγκ Κονγκ για να παραλάβει το πρώτο του φορτίο πριν προσγειωθεί για πρώτη φορά στη νέα του βάση, το Dubai World Central, μεταφέροντας φορτίο με ηλεκτρονικά είδη, καταναλωτικά και άλλα αγαθά.

Ο Nabil Sultan, Divisional Senior Vice President της Emirates SkyCargo δήλωσε: «Με το νέο εμπορευματικό αεροσκάφος αυξάνει η χωρητικότητα στις εμπορευματικές αερομεταφορές, οι οποίες έχουν διαγράψει δυναμική πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Στόχος των αερομεταφορών αυτών είναι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πελατών μας και να διατηρήσουν τη συνέχεια των μεταφορών στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού. Βάσει του τωρινού σχεδιασμού αναμένεται να παραλάβουμε το δεύτερο αεροσκάφος τύπου 777F τον Ιούνιο. Επιπλέον, το 2023 θα ξεκινήσει η μετατροπή τεσσάρων αεροσκαφών 777 από επιβατικά σε εμπορευματικά που θα είναι διαθέσιμα από τα τέλη του 2024.

Emirates

Η αύξηση της χωρητικότητας στις μεταφορές φορτίου αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προχωράμε σταθερά σε επενδύσεις ώστε να απαντάμε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας και να διευκολύνουμε τη διακίνηση βασικών αγαθών και εμπορευμάτων μέσω του κόμβου μας στο Ντουμπάι. Η Emirates SkyCargo θα συνεχίσει το ταξίδι της ως μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες αεροπορικές εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων στον κόσμο, επενδύοντας στο στόλο, το παγκόσμιο δίκτυο, την τεχνολογία και την κορυφαία υποδομή στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας στο Ντουμπάι».

Η Emirates SkyCargo αυτή τη στιγμή μεταφέρει εμπορεύματα σε 11 προορισμούς, παρέχοντας χώρο φόρτωσης εμπορευμάτων στον επιβατικό της στόλο που αποτελείται από περισσότερα από 200 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου τύπου Boeing 777 και Airbus A380, τα οποία εξυπηρετούν περισσότερους από 130 προορισμούς σε έξι ηπείρους. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, η Emirates SkyCargo μετέφερε πάνω από 2,1 εκατομμύρια τόνους φορτίου.

Η Emirates SkyCargo διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων που είναι σχεδιασμένες για να απαντούν αποτελεσματικά τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών της. Είτε πρόκειται για μεταφορά ευπαθών εμπορευμάτων, όπως τρόφιμα και λουλούδια, είτε πιστοποιημένη διαχείριση της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας για φαρμακευτικά προϊόντα, τιμαλφή και είδη τεχνολογίας, αυτοκίνητα και βιομηχανικά είδη, άλογα και κατοικίδια ζώα, είδη ταχυδρομείου και ταχυμεταφορών ή άλλα εμπορεύματα, η Emirates SkyCargo διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και τη δυνατότητα να παρέχει εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε αποστολέα.

Η Emirates SkyCargo ήταν η πρώτη εταιρεία που λειτούργησε το Boeing 777-F και διατηρεί το συγκεκριμένο αεροσκάφος στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της από το 2009. Η εμβέλεια και η χωρητικότητα του αεροσκάφους επιτρέπουν την άμεση και αποτελεσματική μεταφορά φορτίων, που είναι ευαίσθητα στον χρόνο και τη θερμοκρασία, στον τελικό προορισμό.

Emirates

Σχετικά με την Emirates SkyCargo

Η Emirates SkyCargo είναι το τμήμα αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών της Emirates. Μέσω του σύγχρονου κόμβου της στο Ντουμπάι, η Emirates SkyCargo μεταφέρει φορτία σε περισσότερους από 140 προορισμούς του παγκοσμίου δικτύου της που εκτείνεται σε έξι ηπείρους. Ο αερομεταφορέας εμπορευματικού φορτίου προσφέρει στους πελάτες του χωρητικότητα φορτίου στον σύγχρονο στόλο

του που περιλαμβάνει όλα τα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου Boeing 777 και Airbus A380. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.skycargo.com/.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMIRATES

Η παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά ξεκίνησε το 1996. Τα τελευταία 25 χρόνια, η Emirates έχει προσφέρει τις μοναδικές της υπηρεσίες σε περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια επιβάτες στην ελληνική αγορά. Η πρώτη εταιρία που συνέδεσε απευθείας την Αθήνα με το Ντουμπάι, η Emirates, από το Μάρτιο του 2017 προσφέρει ακόμη τη μοναδική απευθείας, καθημερινή πτήση που συνδέει την Ελλάδα με τις ΗΠΑ 365 μέρες τον χρόνο. Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates μπορούν να διασκεδάσουν με ταινίες και προγράμματα στα περισσότερα από 5.000 κανάλια του ice, του βραβευμένου συστήματος ψυχαγωγίας της εταιρίας. Θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν την άριστη φιλοξενία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση που προσφέρει το διεθνές, πολυπολιτισμικό πλήρωμα της Emirates. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία της με μόλις δύο αεροσκάφη το 1985, η Emirates είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ