Η Jet2 προσθέτει πάνω από 45.000 θέσεις για τον Οκτώβριο του 2023! H Jet2.com και Jet2holidays πρόσθεσαν χιλιάδες ακόμη θέσεις για τις διακοπές του επόμενου έτους τον Οκτώβριο.

Ανταποκρίθηκαν στην έντονη ζήτηση προσθέτοντας περισσότερες πτήσεις και διακοπές σε προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Καναρίων Νήσων και της Τουρκίας.

- Advertisement -

Πάνω από 50 εβδομαδιαίες πτήσεις προστέθηκαν για τις διακοπές του επόμενου έτους προς Λανθαρότε, Γκραν Κανάρια, Φουερτεβεντούρα και Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά και Σμύρνη, Αλικαρνασσό, Αττάλεια και Νταλαμάν στην Τουρκία.

Η επιπλέον χωρητικότητα έχει διατεθεί προς πώληση από εννέα από τις βάσεις Jet2.com και Jet2holiday του Ηνωμένου Βασιλείου – Μπέρμιγχαμ, Μπρίστολ, Εδιμβούργο, East Midlands, Γλασκώβη, Λιντς Μπράντφορντ, Μάντσεστερ, Newcastle International και London Stansted Airports.

Οι πρόσθετες πτήσεις αντιπροσωπεύουν πάνω από 45.000 επιπλέον θέσεις προς πώληση.

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε: «Βλέπουμε ισχυρή ζήτηση με το εξάμηνο του Οκτωβρίου να αποδεικνύεται μια εξαιρετικά δημοφιλής περίοδος για τις οικογένειες να απολαύσουν διακοπές. Ως απάντηση σε αυτό, προσθέσαμε επιπλέον χωρητικότητα σε δημοφιλείς προορισμούς».+

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ