κούνια άκρη του κόσμου

Υπάρχει μία κούνια που κοιτάζει «την άκρη του κόσμου», σε ένα δεντρόσπιτο στο Εκουαδόρ το οποίο έχει απέναντι του ένα ενεργό ηφαίστειο.

Επίσης, δείτε ανθρώπους στην Ιαπωνία ζούνε πάνω σε ηφαίστειο! (video)

Το όνομα του δεντρόσπιτου είναι casa del arbol και πηγαίνουν δεκάδες τουρίστες, και μη, καθημερινά για να δοκιμάσουν μία «απόκοσμη» εμπειρία στην «άκρη του κόσμου».

Ο ιδιοκτήτης του δεντρόσπιτου κρέμασε μία κούνια από το δέντρο, η οποία κάνει κάλεσμα στους γενναίους να «κουνηθούν» στους ρυθμούς της. Η θέα που έχει, όποιος βρίσκεται στη κούνια, «σκοτώνει».

Τα κιάλια είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον επισκέπτη καθώς μπορεί να δει, με λεπτομέρεια, τις ρεματιές και τα βάραθρα του στρωματοηφαίστειου Tangurahua.

Ένα ξενοδοχείο πριγκιπικής πολυτέλειας στην Χερσόνησο με βαθμολογία 9,6 που εντυπωσίασε τον Τάσο Δούση

Το ηφαίστειο απέχει μόλις 2,5χλμ από το δεντρόσπιτο, ένας κρατήρας που από το 1999 βγάζει φωτιά, πετρώματα, καπνό και λάβα. Ωστόσο, το φαινόμενο δεν είναι τόσο συχνό και αυτό δίνει τη δυνατότητα να έρχονται οι επισκέπτες και να θαυμάζουν τόσο την θέα όσο και την…αντοχή τους!

Δείτε τα όμορφα πλάνα από το κανάλι AJ+:

Κολυμπώντας με θέα το… κενό! Μια «εναέρια» πισίνα-μπαλκόνι που κόβει την ανάσα

Αυτή η «εναέρια» πισίνα-μπαλκόνι σίγουρα κόβει την ανάσα σε όσους κολυμπούν σε αυτή, αφού η θέα είναι το… κενό!

Αυτή η πισίνα βρίσκεται στο συγκρότημα διαμερισμάτων Market Square Tower, στο Χιούστον του Τέξας, και αποτελεί το… μπαλκόνι ενός από τα ρετιρέ.

Η αλήθεια είναι ότι, βλέποντας το σχετικό διαφημιστικό βίντεο, μας πιάνει ένας πανικός. Αυτός που θα μείνει στο συγκεκριμένο ρετιρέ δεν θα πρέπει να έχει υψοφοβία διότι το μπαλκόνι είναι μια πισίνα, με γυάλινο πάτο και θα πρέπει, κάποια στιγμή, να βγεις στο μπαλκόνι… Σίγουρα, κάτι τελείως διαφορετικό!

Μονεμβασιά: Δείτε την καστροπολιτεία από ψηλά! (video)

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ