Η νέα παρουσίαση της Porsche που θα γίνει στην Αθήνα!
- Advertisement -

Η Porsche AG Γερμανίας επέλεξε την Αθήνα για τη διεθνή παρουσίαση ενός νέου της μοντέλου αυτοκινήτου! Πάμε να δούμε παρακάτω τι ακριβώς θα γίνει σε αυτή την εκδήλωση και τι θα κερδίσει η Αθήνα αλλά και η Αττική από αυτό…

Η Porsche, λοιπόν, προσκαλεί δημοσιογράφους από διεθνή μέσα ενημέρωσης, που ειδικεύονται στην αυτοκινητοβιομηχανία, να ζήσουν την εμπειρία οδήγησης του νέου της μοντέλου σε κανονικές συνθήκες δρόμου στην Αττική. 

Για το διάστημα από 6 έως 15 Μαρτίου θα έρχονται καθημερινά στην ελληνική πρωτεύουσα 30 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, που θα δοκιμάζουν συνολικά 25 αυτοκίνητα, διαφόρων τύπων, της Porsche. 

Όλα τα οχήματα που θα παρευρεθούν στην παρουσίαση είναι εγγεγραμμένα στην Στουτγάρδη με γερμανικούς αριθμούς κυκλοφορίας τα οποία θα έρθουν στην Αττική με προσωρινή άδεια εκτελωνισμού για τις ανάγκες της διοργάνωσης, που ανέλαβε η εταιρεία Event Makers DMC. 

Τα καλύτερα πάρκα στο κέντρο της Αθήνας, ιδανικά για τις βόλτες του Σαββατοκύριακου!

Oι εκδηλώσεις της Porsche αποτελούν μια χρυσή ευκαιρία τουριστικής προβολής της Αθήνας και της Αττικής, καθώς θα βρεθούν στο επίκεντρο της διεθνούς δημοσιότητας για αρκετές ημέρες.

- Advertisement -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ