Στις 8-9 Δεκεμβρίου 2019 η Ρόδος ταξιδεύει στην Πολωνία για την 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Grecka Panorama, η οποία θα διεξαχθεί στο ΕΘνικό Στάδιο PGE Narodowy, στη Βαρσοβία.

Επίσης, δείτε τα νέα σχέδια για ξενοδοχειακή εγκατάσταση στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”!

- Advertisement -

Μετά την επί σειρά ετών επιτυχημένη παρουσία της Ρόδου στην αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνον στην Ελλάδα, Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Πολωνίας.

Είναι μία διεθνή τουριστική έκθεση που είναι αφιερωμένη, αποκλειστικά, στον τουρισμό της Ελλάδας, τον πολιτισμό και την γαστρονομία της. Διοργανώνεται και φέτος από την North Events και είναι υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Επίσης, στην έκθεση θα παρουσιαστεί για τέταρτη φορά και η “The Greek Food Show” με θεματική ενότητα τα ελληνικά προϊόντα και τη γαστρονομία της χώρας.

Στόχος είναι η ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων. Μέσα από γευσιγνωσίες, μαγειρικές επιδείξεις, γευστικές δοκιμές.

Και οι 2 διοργανώσεις φέρνουν το αυθεντικό ελληνικό στοιχείο και την πηγαία φιλόξενη ελληνική ατμόσφαιρα στην καρδιά της Πολωνίας. Για να αναδείξουν τον τουρισμό, τον πολιτισμό και της ελληνικής διατροφής.

Η έκθεση «Grecka Panorama 2019» θα παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων κλπ.

Και φέτος έχουν προγραμματιστεί πλούσιες εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τους Πολωνούς επισκέπτες. Ενώ θα κάνουν την καρδιά της Ελλάδας να χτυπά δυνατά στο κέντρο της Πολωνίας!

Οι επισκέπτες της έκθεσης για την Ελλάδα στη Βαρσοβία έφθασαν το 2018 τους 9.500. Ενώ τα ελληνικά προϊόντα «έκλεψαν την παράσταση» στο PGE Narodowy.

Η Ρόδος πραγματικά ελκύει τους Πολωνούς τουρίστες. Αποτελεί για αυτούς  δημοφιλή και αγαπημένο προορισμό. Καθώς μόνον από τα στοιχεία αφίξεων του αεροδρομίου της Ρόδου οι Πολωνοί που επισκέφθηκαν το 2018 το νησί ανήλθαν στους 139.041.

Ο Δήμος Ρόδου θα εκπροσωπηθεί φυσικά και φέτος στην έκθεση μέσω της  Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. 

Το κάλεσμα για την έκθεση

Καλούνται λοιπόν οι επιχειρηματίες του νησιού που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 5η Grecka Panorama στη Βαρσοβία, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και να δηλώσουν συμμετοχή,  στα τηλέφωνα: 22410 35240 και 22410 35945 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να δηλώσουν τη φυσική τους παρουσία ως εκπρόσωποι φορέα ή της επιχείρησής τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου στα προαναφερόμενα τηλέφωνα και e mail.

Επίσης μπορείτε να αποστείλετε υλικό τουριστικής προβολής. Θα πρέπει να το παραδώσετε στο κεντρικό γραφείο της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου. Η προθεσμία είναι μέχρι τις 2  το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2019.

Δείτε επίσης στο Travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ