Sky Express εισιτήρια

H SKY express είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα. Μια εταιρεία που έδειξε ότι τα καταφέρνει στα εύκολα και στα δύσκολα κερδίζοντας ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στο χώρο των εγχώριων αερομεταφορών.

Από το 2005 η SKY express πετάει στους ελληνικούς ουρανούς εξυπηρετώντας 34 εγχώριους προορισμούς. Από την Κρήτη, από όπου ξεκίνησε η εταιρεία, μέχρι την Αλεξανδρούπολη και από τα νησιά του Ιονίου μέχρι τη Ρόδο, την Αστυπάλαια, τη Χίο, κ.α. Συνδέεται με τα περισσότερα αεροδρόμια της χώρας και καλύπτει τις άγονες γραμμές εξυπηρετώντας απρόσκοπτα απομονωμένες περιοχές της χώρας.

Η SKY express ανήκει στον Όμιλο επιχειρήσεων Γιάννη Γρύλλου, έναν ισχυρό και δυναμικά ανερχόμενο επιχειρηματικό όμιλο,  ο οποίος επί χρόνια κυριαρχεί στο χώρο των αερομεταφορών καθώς σε αυτόν ανήκουν και οι εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης  Sky Serv και Swissport με παρουσία σε 37 αεροδρόμια της χώρας. Ο στόλος της SKY express αποτελείται από ελικοφόρα αεροσκάφη τύπου ATR42-500 και ATR72-500, τα οποία θεωρούνται ιδανικά για πτήσεις μικρών αποστάσεων και φιλικά προς το περιβάλλον.

Sky Express

Η πορεία της SKY express τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή καθώς πλέον καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού δικτύου. Ο αριθμός των επιβατών της κυριολεκτικά εκτοξεύθηκε, καθώς από 70.000 επιβάτες το 2015, έφτασε το 1,2 εκατομμύρια το 2019, μπαίνοντας δυναμικά στο χάρτη των εγχώριων αερομεταφορών.

Αξιοσημείωτη ήταν η επίδοση της SKY express την εξαιρετικά δύσκολη, για όλο τον κλάδο των αερομεταφορών, περίοδο της πανδημίας. Παρά τις δυσκολίες, η SKY express κατάφερε να εξυπηρετήσει και τους 34 προορισμούς που κάλυπτε, διατηρώντας συνολικά το σχεδόν 60% του πτητικού της έργου. Κάτι που την ανέδειξε, με βάση τα στοιχεία του Eurocontrol, στην 18η θέση στην Ευρώπη σε αριθμό πτήσεων μέσα στην καρδιά της πανδημίας. Η εταιρεία στάθηκε με υπευθυνότητα απέναντι στους επιβάτες της και στις τοπικές κοινωνίες που εξυπηρετεί, με τις οποίες έχει δημιουργήσει στέρεες σχέσεις μέσα από την πολυετή παρουσία της.

Παράλληλα διατήρησε το σύνολο σχεδόν του ανθρώπινου δυναμικού της αποφεύγοντας απολύσεις, κάτι που δεν απέφυγαν άλλες αεροπορικές εταιρείες. Δημιούργησε περισσότερες ευέλικτες υπηρεσίες για τους πελάτες της, όπως το Feel Free, με το οποίο επιτρέπει αλλαγές εισιτηρίων με απειροελάχιστη επιβάρυνση. Και λειτουργεί έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη μέγιστη ασφάλεια επιβατών και πληρωμάτων με το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Care Plane, που δημιουργεί ένα περιβάλλον αυξημένης ταξιδιωτικής φροντίδας και υγειονομικής σιγουριάς για κάθε ταξιδιώτη.

SKY EXPRESS συνεργασία

Η SKY express, ως μία ανερχόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, συμβάλλει και στην τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό. Με τη νέα της καμπάνια «Greece is bliss», βασισμένη σε φωτογραφίες υψηλής αισθητικής της βραβευμένης Ελληνίδας travel photographer, Μαρίνας Βερνίκου, προβάλλει διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα των ελληνικών τοπίων. Και καλεί τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να τα δουν από κοντά μέσα από την εμπειρία του ταξιδιού που προσφέρει η SKY express.

Επίσης με την εγχώρια καμπάνια Fly Every Day, η εταιρεία προβάλλει τα ειδικά προϊόντα της για επιμέρους κοινά επιβατών. Με ανταγωνιστικούς ναύλους, fast lane, ejournals, δωρεάν πρόσβαση στο lounge των αεροδρομίων για όλους τους επιβάτες και καθημερινές πτήσεις από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, η SKY express πετάει κάθε χρόνο ψηλότερα. Και μαζί της ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών για όλες τις ελληνικές αεροπορικές εταιρείες.

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ