Ενημερώθηκε στις 1 Οκτωβρίου 2021, 16:51

Κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες επιλέγουμε τις online πλατφόρμες για την κράτηση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μας. Πρόκειται πλέον για μια πολύ διαδεδομένη συνήθεια, η οποία μας βοηθά στην οργάνωση και την προετοιμασία του ταξιδιού μας, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε χρόνο.

Παρόλα αυτά, δεν είναι όλα ιδανικά στην online κράτηση εισιτήριων. Πολλές από τις ανάγκες που έχουμε δεν καλύπτονται από τις υφιστάμενες πλατφόρμες, με αποτέλεσμα να προσαρμοζόμαστε εμείς στις υπηρεσίες που μας παρέχουν και όχι το αντίθετο.

Η theferries.com έρχεται να κάνει την όλη διαδικασία περισσότερο απλή και να δώσει απαντήσεις στα αληθινές μας ανάγκες μέσα από νέες υπηρεσίες. Η προηγμένη μηχανή αναζήτησης συγκεντρώνει γρήγορα και συγκρίνει για εμάς όλες τις διαθέσιμες προσφορές για έναν προορισμό. Οκ, αυτό το κάνουν και οι ανταγωνιστές. Αυτό όμως που κάνει μόνο η theferries.com είναι ότι από την πρώτη στιγμή μάς προσφέρει τις ακριβείς τιμές των προσφορών και όχι τις ενδεικτικές. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στα παραπλανητικά «από» πολλών προσφορών. Τώρα πληρώνουμε τη τιμή που βλέπουμε χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον χρεώσεις.

Εκτός όμως από το «pay what you see», η theferries.com ξεχωρίζει και για τις προσφορές που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του ταξιδιού μας και στις προσωπικές μας προτιμήσεις. Άλλωστε, δεν ζητούμε όλοι τα ίδια από ένα ταξίδι. Άλλοι θέλουν να ταξιδέψουν γρήγορα και άλλοι να απολαύσουν τις ανέσεις μια καμπίνας. Ακόμα και για το πιο απλό και κοντινό ταξίδι, οι ιδιαιτερότητες είναι τόσες όσοι και οι ταξιδιώτες. Μέσα από ένα πλήθος φίλτρων  αναζήτησης, η πλατφόρμα της theferries.com μάς προτείνει εκείνες τις προσφορές ταιριάζουν στα ζητούμενά μας.

Στα παραπάνω στέκεται και ο CEO της εταιρείας, ο Θανάσης Καλόγηρος, ο οποίος σχολιάζει ότι η « theferries.com αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των online κρατήσεων και κάνει τα ταξίδια με πλοίο πιο απλά από ποτέ επειδή πάντα έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την ικανοποίηση των επισκεπτών μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες». Μάλιστα, όπως συμπληρώνει ο στόχος για ένα από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς aggregators της Ευρώπης  είναι να συνεχίσει την ανάπτυξη και να εδραιωθεί ως «ένα one stop travel shop  για όλο το δίκτυο των προορισμών της, το οποίο αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερα από 200 λιμάνια σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Ναι, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι δεν υπάρχει λιμάνι που δεν «πιάνει» η theferries.com. Όλα τα αγαπημένα ελληνικά νησιά είναι εδώ: από Κυκλάδες, Αργοσαρωνικό, Σποράδες μέχρι ΒΑ Αιγαίο, Κρήτη, Επτάνησα και Δωδεκάνησα. Παράλληλα, στο γρήγορο site της πλατφόρμας μπορούμε να βρούμε πλούσιες και αξιόπιστες πληροφορίες για τους προορισμούς αυτούς. Όσο αναποφάσιστοι και αν είμαστε, πλέον μπορούμε να κάνουμε την επιλογή μας πιο εύκολα και απλά.

Η οργάνωση και η προετοιμασία ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού γίνεται πιο απλή από ποτέ από ποτέ χάρη στην προηγμένη πλατφόρμα της theferries.com. Μέσα σε λίγα κλικ, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτήριου για τον προορισμό που επιθυμούμε. Από την πρώτη στιγμή γνωρίζουμε πόσα ακριβώς θα πληρώσουμε για το εισιτήριο και θα έχουμε τη βεβαιότητα ότι η κράτησή μας ανταποκρίνεται απόλυτα στις προτιμήσεις μας. Δεν υπάρχουν συνταγές επιτυχίας στην αγορά των online κρατήσεων εισιτήριων. Ωστόσο, η theferrries.com ανοίγει το δρόμο για να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας μέσα από τις υπηρεσίες της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ