Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
34 C
Athens
ΑρχικήTravel NewsΗ Turkish Airlines προσκαλεί τους επισκέπτες της να ανακαλύψουν την Κωνσταντινούπολη με...

Η Turkish Airlines προσκαλεί τους επισκέπτες της να ανακαλύψουν την Κωνσταντινούπολη με το Touristanbul

Πετώντας σε περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, η Turkish Airlines παρέχει και πάλι την Touristanbul, μια από τις προνομιακές υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες της.

Προσφέροντας την ευκαιρία να ανακαλύψετε την Κωνσταντινούπολη με δωρεάν περιήγηση στην πόλη, η Turkish Airlines στοχεύει επίσης να προωθήσει μοναδικά θαύματα της Κωνσταντινούπολης στον κόσμο.

- Advertisement -

Με τη δωρεάν ξενάγηση στην πόλη που η Turkish Airlines παρέχει στους επισκέπτες με connecting time μεταξύ 6-24 ωρών στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα ιστορικά και πολιτιστικά θαύματα της Κωνσταντινούπολης, όπως το Τζαμί Sultanahmet, την Αγιά Σοφιά, το παλάτι Τοπ Καπί μεταξύ των δύο πτήσεων τους. Στο πρόγραμμα, οι επιβάτες παραλαμβάνονται από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με όχημα Touristanbul, παρακολουθούν την περιήγηση στην Κωνσταντινούπολη συνοδευόμενοι από ξεναγό και επιστρέφουν στο αεροδρόμιο για το επόμενο σκέλος της πτήσης τους. Με το πρόγραμμα, ο αερομεταφορέας στοχεύει να αυξήσει το μερίδιό του στην αγορά διαμετακομιστικών επιβατών και να συμβάλει στον τουρισμό της Τουρκίας.

Touristanbul

Κατά την επανεκκίνηση του έργου, ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Turkish Airlines, Ahmet Olmuştur, δήλωσε: «Με το έργο Touristanbul στοχεύουμε να επιδείξουμε την τουρκική φιλοξενία και τα μοναδικά θαύματα της Κωνσταντινούπολης στους επισκέπτες μας και να συμβάλουμε στον τουρισμό της Τουρκίας. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των μεταφερόμενων επιβατών και το μερίδιο αγοράς μας με αυτήν την προνομιακή υπηρεσία. Μετά την αναστολή λόγω Covid-19 το 2020, το Touristanbul επανεκκινεί τώρα. Από το 2019, 349.738 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την Κωνσταντινούπολη με την υπηρεσία αυτή. Η ικανοποίηση των επισκεπτών μας που επιλέγουν την υπηρεσία μαζί με την αύξηση του αριθμού των επιβατών μας δίνουν κίνητρο για το μέλλον του προγράμματος. Αναμένουμε περίπου 60.000 επισκέπτες να επωφεληθούν από το προνόμιο Touristanbul μέχρι το τέλος του έτους.»

Touristanbul

Καθώς πολίτες 129 χωρών ανακαλύπτουν την Κωνσταντινούπολη με το προνόμιο Touristanbul, το πρόγραμμα προετοιμάζεται λαμβάνοντας υπόψη το σχέδιο πτήσης των επισκεπτών. Με έξι διαφορετικές εκδρομές που διοργανώνονται καθημερινά, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στις ώρες πτήσης τους.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Follow us

110,300LikesΚάντε Like
88,204 FollowersΑκολουθήστε
173,000SubscribersΕγγραφή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ