Η Turkish Airlines και η Air Serbia ανακοίνωσαν την περαιτέρω ενίσχυση της εμπορικής τους συνεργασίας με μια συμφωνία κοινού κωδικού που επεκτείνεται σε προορισμούς τόσο από τα δίκτυα της Turkish Airlines όσο και της Air Serbia.Η συμφωνία επέκτασης του κοινού κωδικού υπογράφηκε επίσημα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δύο αερομεταφορείς, οι οποίοι έχουν ήδη κοινό κωδικό στα δρομολόγια των δύο αεροπορικών εταιρειών μεταξύ Βελιγραδίου και Κωνσταντινούπολης, ενίσχυσαν περαιτέρω τη συνεργασία τους με την Air Serbia προσθέτοντας τον κωδικό μάρκετινγκ JU στις πτήσεις της μάρκας AnadoluJet της Turkish Airlines μεταξύ της τουρκικής πρωτεύουσας Άγκυρα και της σερβικής πρωτεύουσας Βελιγραδίου .

Ταυτόχρονα, η Turkish Airlines πρόσθεσε τον κωδικό μάρκετινγκ TK στα δρομολόγια της Air Serbia μεταξύ Νις και Κωνσταντινούπολης, καθώς και Κράλιεβο και Κωνσταντινούπολη, παρέχοντας έτσι στους επιβάτες των αναφερόμενων δρομολογίων πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της Turkish Airlines.

Διαβάστε ακόμα:  “The Digital Gate IV: The Airport Innovation Challenge”: Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συνεχίζουν στην 3η και τελική φάση με την ανάπτυξη των πιλοτικών εφαρμογών
Air Serbia

Δείτε επίσης

Προηγούμενο άρθροΑγορές και μαγαζιά που θα είναι ανοιχτά την Καθαρά Δευτέρα
Επόμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα: Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ