Το έχεις επισκεφτεί σε Μοναστηράκι, Γλυφάδα και Ρόδο, οπότε τώρα ήρθε η σειρά για το Χαλάνδρι να υποδεχτεί την πηγή του καλού, χειροποίητου παγωτού! Μιλάμε για το IceRoll το αγαπημένο meeting point των ice creamers, που σου συστήνει το παγωτό… αλλιώς! Ποιο είναι το μυστικό του; Το ετοιμάζουν μπροστά σου, πάνω σε μια παγωμένη επιφάνεια, οι συνδυασμοί των γεύσεων που μπορείς να κάνεις είναι άπειροι, ενώ το απολαμβάνεις σε λαχταριστά ρολάκια που ολοκληρώνουν την εμπειρία! Εδώ, το φρέσκο γάλα, τα φρέσκα φρούτα και τα πιο λαχταριστά υλικά γίνονται παγωτό μπροστά στα μάτια σου!

Ice roll, πως φτιάχνεται

Το μυστικό της επιτυχίας του Iceroll βρίσκεται σε μια παγωμένη επιφάνεια, πάνω στην οποία έμπειροι τεχνίτες παντρεύουν αγνό, φρέσκο γάλα ημέρας (άρτι αφιχθέν από τον συνεταιρισμό ΘΕΣ γάλα) ή γάλα καρύδας (για τους vegans) με ό,τι λαχταράει η καρδιά και η φαντασία σου:

Ice roll

Φρέσκα φρούτα εποχής και superfoods (όλα από από Έλληνες παραγωγούς) ή αγαπημένες σοκολάτες και μπισκότα, αλλά και πολλές ακόμη πρωτότυπες γεύσεις ετοιμάζονται live μπροστά στα μάτια σου και με βάση το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι από red velvet cake ή carrot cake ή σουφλέ σοκολάτας που κόβονται επιτόπου) γίνονται… παγωτό. Πίστεψέ μας ο pastry chef Διονύσης Αλέρτας έχει σκεφτεί όλους τους εκλεκτούς συνδυασμούς που μπορούν να κατακτήσουν κάθε γευστικό κάλυκα της γλώσσας σου!

Ναι, μόλις περάσεις την πόρτα του Iceroll καταλαβαίνεις πως ήρθες στο σωστό μέρος. Ένας νέος κόσμος απόλαυσης ξετυλίγεται μπροστά σου κι εσύ κάνεις ότι μπορείς για να αντισταθείς στον πειρασμό να δοκιμάσεις όλες τις γεύσεις με τη μια! Και αν μέχρι σήμερα πρέπει να πας στο Μοναστηράκι, στη Γλυφάδα, αλλά και στη Ρόδο, να ξέρεις πως σύντομα το αγαπημένο στέκι των ice creamers θα αποκτήσει και άλλο ένα στο Χαλάνδρι. Stay tuned για περισσότερα ”φρέσκα” νέα!

Ice Roll

Μοναστηράκι: Αθηνάς 2 και Ερμού, τηλ. 210  3238140

Γλυφάδα: Γιαννιτσοπούλου 2, Πλατεία Εσπερίδων, τηλ. 2108945009

Ρόδος: Ερμού 83 Παλιά Πόλη

Χαλάνδρι: Aνδρέα Παπανδρέου 25

www.iceroll.gr

www.facebook.com/IceRollGR

www.instagram.com/iceroll.gr

Δείτε επίσης στο travelstyle.gr:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ