Ύδρα. «Άγρια, πανέµορφη, ειδυλλιακή, ένα από τα οµορφότερα µέρη της Ελλάδας. Απλώνεται ως ένα τεράστιο αµφιθέατρο ανάµεσα στους τεράστιους βράχους. Προσφέρεται ιδιαίτερα την άνοιξη, όταν οι τουρίστες είναι λίγοι για να γνωρίσει κανείς την καθηµερινότητα των 2.700 κατοίκων!» Έτσι κάπως εντυπώθηκε η Ύδρα µας στα µάτια του δηµοσιογράφου της γνωστής αυστριακής εφηµερίδας Κurier, ο οποίος στο άρθρο του δεν παρέλειψε να καλέσει τους αναγνώστες του να επισκεφθούν αυτό τον µικρό παράδεισο, την Ύδρα, µε την τεράστια ιστορία και τα υπέροχα αρχοντικά. Aυτό σας καλούµε κι εµείς να κάνετε όλο το χρόνο… καλώς να κοπιάσετε στην Ύδρα.

Σηματοδοτημένα μονοπάτια

Η Ύδρα είναι το μοναδικό νησί της Ελλάδας όπου δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα! Αποτελεί λοιπόν έναν πεζοπορικό παράδεισο, καθώς όλες οι μετακινήσεις γίνονται με τα πόδια, σε παλιά μονοπάτια! Μέσω του σηματοδοτημένου δικτύου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την απρόσιτη ενδοχώρα. Από το Καμίνι μέχρι το Ζόγερι και την Επισκοπή και από τη Χώρα μέχρι το Ακρ. Ρήγα και τη Ζούρβα, θα σας συστήσουν σε άγνωστες πτυχές του νησιού όπως μοναστήρια, δάση, αγροτικούς οικισμούς με φόντο τη μαγευτική θέα. Το επίσημο δίκτυο μονοπατιών της Ύδρας Hydra Trails είναι ένα έργο του Δήμου Ύδρας. www.hydratrails.gr

- Advertisement -

Καταδύσεις

Η Ύδρα υποβρυχίως! Γνωρίστε τον πλούσιο υποθαλάσσιο κόσμο της Ύδρας παρέα με τους έμπειρους δύτες του Hydra’s Diving Center που δραστηριοποιείται στο νησί εδώ και μια δεκαετία. Ατομικά και group για όλα τα επίπεδα. Στα συν οι καταδυτικές εργασίες! 

GIANNIS KITSOS +30 6977792403

AKIS HALKIDIS +30 6982972084

E-mail: [email protected]

www.hydra.com.gr/diving-center

Κι αν θέλετε να τα έχετε όλα σε ένα αποκτήστε τον πλήρη οδηγό μας, Gold book of Hydra, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε online, αλλά και να τον κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ