Η εμπειρία της Κέας των €4.200.000!Την ώρα που ο ήλιος βουτά στο Αιγαίο, η εικόνα κόβει την ανάσα και οι παλμοί ηρεμούν…

Χτισμένο αμφιθεατρικά σε έναν υπέροχο λόφο της Κέας με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου αλλά και το ακρωτήρι του Σουνίου με τον ναό του Ποσειδώνα, ένα ονειρικό συγκρότημα κατοικιών δύο επιπέδων, σε οικόπεδο περίπου 10 στρεμάτων, περιμένει με ανυπομονησία τον εκατομμυριούχο επενδυτή που θα το κάνει δικό του, ακόμα και για προσωπική χρήση, με τιμή που ξεκινά -σύμφωνα με το μεσητικό γραφείο της Sotheby’s International Realty– από τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ.

- Advertisement -

Αδημοσίευτες φωτογραφίες: Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στη πολυσυζητημένη βίλα του στη Μύκονο!!!(photos)

Σε απόσταση μόλις δύο χιλιομέτρων από την Ιουλίδα, την πρωτεύουσα του κυκλαδίτικου νησιού και πάνω στον κυρίως δρόμο που οδηγεί σε μία από τις πιο φημισμένες παραλίες, στον Κούνδουρο, το συγκρότημα των επτά διώροφων κατοικιών είναι κατασκευασμένο με την τοπική πέτρα και περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους όλων των ειδών.

Κάθε διώροφο έχει τη δική του διακόσμηση και ντεκόρ και τα κυρίαρχα υλικά της κατασκευής του είναι μάρμαρο, πέτρα, γρανίτης και ξύλο.

Λιθόστρωτα μονοπάτια οδηγούν σε μια μεγάλη, εντυπωσιακή πισίνα, με θέα που κόβει την ανάσα, κυρίως τις απογευματινές ώρες και τη στιγμή που ο ήλιος βουτά μέσα στο γαλάζιο του Αιγαίου.

Το συγκεκριμένο συγκρότημα είναι κατασκευασμένο στα αυστηρά πλαίσια της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής με αρκετή δόση ευρωπαϊκής αισθητικής στους εσωτερικούς χώρους, καθώς ο επισκέπτης/φιλοξενούμενος θα συναντήσει από έπιπλα Laura Ashley μέχρι πίνακες και έργα των Φασιανού, Sinclair Beiles και Stella Zervos. Απολαύστε τις εικόνες!

Η μίνιμαλ μονοκατοικία στο Ηράκλειο Κρήτης που έχει όλο το νησί να παραμιλά!!!(photos)

πηγή:tamtam.news

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ