Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ, μετά από το ταξίδι τους στα Ιωάννινα, εκτός από τις ομορφιές του τόπου, μοιράστηκαν μαζί μας ξεχωριστές εμπειρίες. Συγκεκριμένα στο ταξίδι στα Ζαγοροχώρια έζησαν περιπέτειες με buggy οχήματα σε off road καταστάσεις, το κατέγραψαν και μας το παρουσιάζουν.

- Advertisement -

Αν βρεθείτε στα μέρη αυτά, μην αμελήσετε και εσείς να το δοκιμάσετε! Μια πραγματικά διαφορετική off road εμπειρία!

Οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης βρέθηκαν στα Ιωάννινα για ένα μοναδικό οδοιπορικό και δεν έμειναν μόνο στην πόλη, αλλά έφτασαν μέχρι τα πανέμορφα, πέτρινα Ζαγοροχώρια!

Γνωρίστε την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και τα περίφημα Ζαγοροχώρια έτσι όπως μόνο οι Εικόνες μπορούν να σας τα δείξουν! 

Στο πρώτο επεισόδιο οι Εικόνες και ο Τάσος Δούσης, ξεκινούν το ταξίδι από τα Ιωάννινα και μας ξαναγούν στην πόλη, μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας και ανακαλύπτουν κρυφές ομορφιές με συναρπαστικές λεπτομέρειες.

Κάνουν βόλτα στην ξακουστή λίμνη Παμβώτιδα με το γραφικό νησάκι της, το μοναδικό νησί της χώρας χωρίς όνομα… Ανεβαίνουν στο Ιτς Καλέ στον τάφο του Αλή Πασά αλλά μας αποκαλύπτουν και την απίθανη ιστορία του…Απολαμβάνουν από ψηλά τη θέα και τα γύρω βουνά που στεφανώνουν την πόλη…

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα των Εικόνων περπατούν στην εντυπωσιακή Παλιά Πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκονται στα σημεία συνάντησης των ντόπιων, διασκεδάζουν, χορεύουν σε ντίσκο ενώ έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μέχρι και μπακλαβά! Δείτε όλα αυτά στο πρώτο συναρπαστικό επεισόδιο εδώ!

Ακολουθήστε τον Τάσο Δούση στο Instagram! https://www.instagram.com/tasosdousis/

Ακολουθήστε τον Τάσο Δούση στο Facebook! https://www.facebook.com/tasos.dousis

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ